Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kieli tarttuu leikiten
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 7,90 €
Hinta voimassa 14.4.2024 asti Normaalihinta 39,00 € Normaali jäsenhinta 33,20 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-165-6
  • Nidottu, 296 sivua
  • Tilausnumero 184079892

Ilona Leimu

Kieli tarttuu leikiten

Varhennettu kielenopetus

Kielenoppiminen tapahtuu leikiten, kun lapsi pääsee vieraan kielen ympäröimäksi laulujen, lorujen ja leikkien avulla. Pieni oppija saa aloittaa rohkein askelin kielipolkunsa kannustavassa ja innostavassa vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Kirjassa yhdistyvät opetusta rikastavat käytännön ideat sekä ymmärrys varhennetun kielenopetuksen pedagogisesta ja tavoitteellisesta toimintaympäristöstä. Kirjan teemakokonaisuudet ja niihin liittyvät leikit, laulut ja toimintaideat antavat opettajalle valmiuksia rakentaa itse monipuolista opetusta omien oppilaiden tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Kieli tarttuu leikiten on kirjoitettu varhennettua A1-kieltä opettaville ja kaikille kielenoppimisesta kiinnostuneille. Teoksen käytännön esimerkit nousevat varhennetusta englannin kielen opetuksesta, mutta ne ovat sovellettavissa eri kielille.

Ilona Leimu on luokanopettajana Kokkolassa englanninkielisessä CLIL-opetuksessa 1.—4. luokilla. Tämän ohella hän on yli 20 vuoden ajan kehittänyt vieraan kielen opetusta suomenkielisillä 1.—2. luokilla ja viime vuosina toiminut täydennyskouluttajana toiminnallisen varhennetun kielenopettamisen parissa.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-165-6
  • Nidottu, 296 sivua
  • Tilausnumero 184079892

Arvostelut kirjasta Kieli tarttuu leikiten

Kirjassa on todella paljon käyttökelpoisia ideoita varhennettuun kielenopetukseen. Käytännönläheinen perusteos.

- Hannele

Paljon hyviä ideoita! Värikynäkauppa sai suuren suosion luokassamme. Samalla tuli huomaamatta harjoiteltua vuoropuhelua englanniksi.

- Tiina

Monipuolinen

Loistavia vinkkejä ja valmiita tehtäviä eri-ikäisille ja tasoisille oppijoille. Selkeä kertonta. Tehtävät sopivat niin uuden oppimiseen kuin kertaamiseen

- Päivi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.