Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Pohjolan voimaeläimet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENELLE 30,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-861-1
  • Sidottu, 216 sivua
  • Tilausnumero 100064564

Maaretta TukiainenMarkus Frey

Pohjolan voimaeläimet

Katse on terävä ja tarkka, aivan kuin se läpäisisi metsän kaikki kerrostumat, lähes porautuisi niiden läpi. Millaista on, kun pystyy näkemään asiat oikein tarkasti?

Pohjolan voimaeläimet on tietokirjailija Maaretta Tukiaisen ja graafinen suunnittelija Markus Freyn uudelleentulkinta muinaisten suomalaisten eläimiin liittyvistä uskomuksista. Tunteisiin vetoavien tarinoiden sekä mystiikkaa ja voimaa henkivien kuvitusten kautta Pohjolan myyttinen maailma herää erityislaatuisella tavalla henkiin. Kirjan luettuasi näet eläimet ja itsesi uusin silmin.

Kirjasta selviää, miksi meillä on taipumusta ajatella, ettei hyvää onnea riitä kaikille. Samalla saat tietää, mistä eläimistä esi-isämme ja -äitimme kuvittelivat polveutuvansa, miksi käärmeitä kätkettiin talojen seiniin ja miten kuikka pystyi sukeltamaan kuolleiden valtakuntaan.

Vahva kuin karhu. Viisas kuin pöllö. Älykäs kuin korppi. Ammenna voimaa pohjoisesta luonnosta ja sen eläimistä!

Maaretta Tukiainen on tietokirjailija, muotoilija, puhuja ja muutosvalmentaja, joka pitkän mediauransa jälkeen on kirjoittanut useita kirjoja itsetuntemuksesta, luovuudesta ja hyvän mielen taidoista. Hänen intohimonsa on sytyttää lukijassa inspiraatio kohti merkityksellistä elämää.

Markus Frey on kansainvälisesti palkittu graafinen suunnittelija, joka on muotoillut lehtiä, yritysilmeitä ja kirjoja jo 25 vuoden ajan. Hän on myös valmistunut ekspressiiviseksi taideterapeutiksi. Vapaa-aikanaan hän harrastaa japanilaista taistelulajia, kendoa.

Eläimet ja luonto ovat aina olleet lähellä Maaretan ja Markuksen sydäntä. He ovat yhdessä luoneet viime vuoden myydyimpiin tietokirjoihin kuuluvan Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjan.

Tutustu myös Pohjolan voimaeläinkortteihin.

LATAA ILMAISEKSI!
Pohjolan voimaeläimet -kirjan ja Pohjolan voimaeläinkorttien Opettajan vinkit -materiaali. Tekijät opettajat Elina Alapullin ja Pauli Nousiainen.
LATAA TÄSTÄ.

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-861-1
  • Sidottu, 216 sivua
  • Tilausnumero 100064564

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.