Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Onnistu eriyttämisessä
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 16,90 €
Normaalihinta 39,00 € Normaali jäsenhinta 33,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-817-8
  • Nidottu, 279 sivua
  • Tilausnumero 151961933

Anssi RoihaJerker Polso

Onnistu eriyttämisessä

Toimivan opetuksen opas

Norsu, karhu, pupu, lintu ja lammas haluavat kiivetä samaan puuhun. Se mikä yhdelle onnistuu luonnostaan, on todellisuudessa toisille vaikeaa — ainakin ilman apua. Sama pätee oppijoihin: keskenään erilaiset oppimisen tavat tekevät opettamisesta haastavaa, mutta se on samalla myös innostava mahdollisuus.

Onnistu eriyttämisessä -kirja on tarkoitettu käytännön apuvälineeksi opettajan työhön. Joudut päivittäin pohtimaan, millä tavalla kukin oppilas pääsee oppimisessaan parhaiten eteenpäin. Arjessa eriyttämistä saatetaan kuitenkin pitää kuormittavana ja aikaa vievänä toimintamallina, jota jokainen opettaja toteuttaa omalla tavallaan — aina kun ehtii, jaksaa ja pystyy. Tuskin kukaan opettaja pystyy huomioimaan aivan kaikkia oppilaita parhaalla mahdollisella tavalla joka hetki koulupäivän aikana. Kirjan avulla voi kuitenkin saada eriyttämisen keskeisesti mukaan opetukseen ja sen suunnitteluun.

Kirjasta saat Viiden O:n mallin eriyttämiseen. Kirjan käytännönläheisyyden varmistaa kuvitteelliset oppilaat, joille koulunkäynti nykyisellään on haasteellista ja jotka koulussa hyötyisivät opetuksen eriyttämisestä.

Kirjassa kuvataan haasteelliset alkutilanteet, joihin tarjotaan eriyttämisen avulla erilaisia ratkaisumalleja. Lisäksi annetaan keinoja eriyttämiseen eri oppiaineissa ja suoraan opetukseen vietäviä apuvälineitä, kuten apulomake eriyttämisen tarpeiden selvittämiseksi, eriyttämisen vinkkipankki ja työskentelyn ja toiminnanohjauksenkortteja.

Eriyttämisen hyödyt näet parhaiten toteuttamalla ja tekemällä. Ota siis tämä kirja avuksesi ja näe tulokset oppilaiden onnistumisessa.

"Kirjasta saa helppoja ja käytännönläheisiä vinkkejä eriyttämiseen. Kirjassa myös käydään hyvin läpi, miksi eriyttäminen on tiettyjen oppilaiden kohdalla tärkeää."
Erityisopettaja Katariina Lausmaa

Lue arvio kokonaisuudessaan

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-817-8
  • Nidottu, 279 sivua
  • Tilausnumero 151961933

Arvostelut kirjasta Onnistu eriyttämisessä

Erinomainen kokonaisuus

Monipuolinen, käytännönläheinen ja helppolukuinen kirja eriyttämisestä, jonka jokaisen opettajan pitäisi lukea! Ainoa ammattikirjallisuuden edustaja jonka olen lukenut kannesta kanteen.

- Elisa

Monipuolinen, käytännönläheinen kirja eriyttämisestä jokaiselle opettajalle.

- Satu

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.