Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Erityisen tukevia menetelmiä
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,90 €
JÄSENTARJOUS 29,90 €
Hinta voimassa 7.10.2024 asti Normaali jäsenhinta 33,90 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-471-8
  • Nidottu, 240 sivua
  • Tilausnumero 193391105

Tuula SavikujaIiris HappoEero TalonenPiia Virtanen (toim.)

Erityisen tukevia menetelmiä

Tietoa ja konkretiaa ammatilliseen koulutukseen

Tämä kirja ei ole pelastusrengas, mutta se voi innostaa kokeiluihin, kannustaa yrittämään tai virittää ajattelua toiselle tasolle. Ennen kaikkea toivomme, että kirja sytyttää palon sellaiselle pedagogiselle taajuudelle, jossa erityinen on kantavaa, kestävää ja kaunista.

Monet nuoret tarvitsevat huomattavaa ohjausta ja tukea saavuttaakseen ammatillisen tutkinnon. Tuen tarpeet voivat liittyä esimerkiksi oppimisvaikeuksiin, opintojen etenemisen tarkempaan seurantaan tai yleisesti opiskelijan hyvinvointiin.

Teoksessa tarkastellaan erityistä tukea kokonaisvaltaisesti niin ajantasaisen lainsäädännön, tutkimuksen kuin erityispedagogiikan näkökulmasta. Kirja keskittyy tuen tarpeiden tunnistamiseen, tuen suunnitteluun sekä onnistuneiksi koettuihin käytänteisiin niin opiskelijan kohtaamisessa, ohjaamisessa kuin opettamisessa.

Tästä teoksesta lukija löytää runsaasti ideoita niin yksittäisten oppijoiden auttamiseksi kuin yhteisön kehittämiseksi. Kirjaa on mahdollista lukea pätkissä, ja selkeät vinkit on helppo ottaa käyttöön — kiire ammatillisen koulutuksen syövereissä on kirjoittajillekin tuttua!

Kirjan toimittajat ovat ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijoita ja opettajien kouluttajia. Kirja on työstetty yhteistyössä lukuisten asiantuntijoiden ja kymmenien opettajien ja muiden ammattilaisten kanssa.

  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-471-8
  • Nidottu, 240 sivua
  • Tilausnumero 193391105

Arvostelut kirjasta Erityisen tukevia menetelmiä

Mahtava peruspaketti

Käytännönläheinen ja helppoja käytännön vinkkejä. Antaa paljon ajateltavaa. Selkeä ja kattava paketti pienessä koossa! Suosittelen!

- Nipsuli

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.