Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aistiseikkailu 2 + 3 -materiaalit + Maailmalle! CD -paketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 171,00 €
JÄSENELLE 145,00 €
Ostoskorissa 0 kpl

Aistiseikkailu 2 + 3 -materiaalit + Maailmalle! CD -paketti

Sanna Leena Saarinen


Aistiseikkailu 2 -kirja ja -kortit


Matka maailman ympäri alkaaAloita maailmanympärysmatka valloittavan maatuskamummon seurassa! Miltä kuulostaisi lähteä katsomaan Lare Lampaan kanssa Iso-Britannian nähtävyyksiä tai matkata Afrikkaan seikkailemaan tiheässä viidakossa? Entä miten olisi mäenlasku Pilli Pingviinin kanssa Etelämantereella?

Kortit tukevat Aistiseikkailu 2 -kirjan toiminnallisuutta. Niiden avulla kirjan satujen kertominen ja tehtävien tekeminen onnistuu hauskasti ja värikkäästi.

Aistiseikkailu-kirjojen ja -korttien lähtökohtana on lapsen luova ja moniaistinen toiminta. Monipuoliset tehtävät tukevat lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista. Kirjojen kiehtoviin satuihin liittyy runsaasti liikunta-, musiikki- ja kädentaitovinkkejä, ja korttien värikkäästi kuvitetut lorut tempaavat vastustamattomasti mukaansa.

 


Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 3 -kirja ja -kortit


Matka maailman ympäri jatkuu


Maailmassa on niin paljon innostavaa ihmeteltävää, ettei yksi maailmanympärysmatka mitenkään riitä. Nyt matka jatkuu! Tällä kertaa oivallisina oppaina ovat Kipa Koala ja Lippa Lohikäärme.

Montako loikkaa Kepa Kenguru tarvitsee hypätessään saaren laidalta toiselle? Mitä näkyy autotehtaan liukuhihnalla? Miltä tuntuvat sambakarnevaalien asut? Entä voiko kaktusta syödä?

Kortit tukevat Aistiseikkailu 3 -kirjan toiminnallisuutta. Niiden avulla kirjan satujen kertominen ja tehtävien tekeminen onnistuu hauskasti ja värikkäästi.

 


Sanna Leena Saarinen

Maailmalle! CD


Musiikkia Aistiseikkailu 2 ja 3 -materiaaleihinMaailmalle! - Aistiseikkailu II ja III on valmis! Edeltäjänsä lailla uusi levy vie kuulijat mukanaan monenlaisiin seikkailuihin. Tällä kertaa kierrellään maailmalla! 22 kappaleen aikana ehditään vierailla kaikilla kuudella mantereella ja tavata monia uusia tuttavuuksia.

Luovaan ja moniaistiseen toimintaan kannustava Aistiseikkailu tukee lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista.

Käyttäjäpalautteen perusteella myös aikuisten on helppo nauttia Seikkailuorkesterin akustispainotteisesta musisoinnista. Instrumentaation pääroolissa vuorottelevat viulu, haitari ja ukulele. Komppimaailma rakentuu akustisen kitaran, mandoliinin, sähköbasson ja lyömäsoitinten varaan. Kanteleen ja munniharpun kaltaiset harvinaisemmat herkut värittävät sointia.

Vaikka Seikkailuorkesterin levyt onkin tehty täydentämään suuren suosion saavuttaneita kirjoja ja korttisarjoja, niin ne muodostavat myös oman itsenäisen kokonaisuutensa.

Tuplalevy sisältää 20 tarinoihin tehtyä laulua plus alku- ja loppulaulun.

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.