Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lasten oma voimakalenteri
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 21,00 €
JÄSENELLE 18,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Tilausnumero 100082711

Lasten oma voimakalenteri

Ajaton lasten kalenteri — aloita milloin vain! Lasten omaan voimakalenteriin voi merkitä onnistumisia, reippausjuttuja, aikuisten kanssa sovittuja tavoitteita tai voi vaikka kertoa päivän tunteen jollain tunnetta kuvastavalla värillä tai tarralla. Kalenterille voi myös keksiä ihan omia käyttötarkoituksia.

Kannusta — palkitse — rohkaise! Lasten omaan voimakalenteriin voi merkitä onnistumisia, reippausjuttuja, aikuisten kanssa sovittuja tavoitteita tai voi vaikka kertoa päivän tunteen jollain tunnetta kuvastavalla värillä tai tarralla. Kalenterille voi myös keksiä ihan omia käyttötarkoituksia. Huom. Kalenteri ei sisällä tarroja.

Tässä muutamia käyttöideoita:

- Kalenterin avulla voi opetella tai harjoitella jotain uutta juttua. Voitte sopia, millaisesta määrästä harjoittelua saa tarran tai saa värittää päivän.
- Kalenteria voi käyttää esim. siivouskalenterina: aina, kun lapsi on vienyt likapyykit tai laittanut omat tiskit koneeseen, hän saa tarran tai värittää päivän.
- Onko lapsella jokin tavoite? — Tarran voi saada vaikka siitä, kun auttaa muita tai kun harjoitellut potalla istumista. Tai jos on tehnyt oman rauhoittumisharjoituksen (esim. Rauhoittumiskorteista, Lasten omista voimakorteista tai Supersankarikorteista)
- Myös reippaudesta voi antaa tarroja — kunhan yhdessä ensin määritellään, mitä reippaus tarkoittaa!
- Kalenteria voi käyttää tunnekalenterina: päivän voi värittää värillä, joka kuvastaa päällimmäistä tunnetta ko. päivänä tai jossain erityisessä tilanteessa. Myös erilaisia tarroja voi käyttää ilmaisemaan tunnetta.
- Kalenterin avulla voi opetella viikonpäiviä kirjoittamalla päivämäärän kohdalle viikonpäivän tai sen lyhenteen.
- Kalenteria voi käyttää myös erilaisissa ryhmissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen: päiväkotiryhmissä, kouluissa, urheiluseuroissa…

  • 2021
  • Tilausnumero 100082711

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.