Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Magneettikirja kellonajat
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 22,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Tilausnumero 100082559

Magneettikirja kellonajat

Opettele kellonaikoja magneettikirjan avulla

Janod Magneettikirja kellonajat on ihana kehittävä lelu esimerkiksi esikouluikäiselle lapselle. Lapsi kiinnostuu kellonajoista leikki-ikäisenä, ja kellonaikoja onkin hyvä alkaa opetella alle kouluikäisenä. Mihin kellon viisarit osoittavat, kun digitaalisessa kellossa on aika 07:00? Mitä siihen aikaan aamusta tehdään? Mihin aikaan mennään nukkumaan? Miten viisarit silloin laitetaan? Magneettikirjassa on 75 magneettista osaa sekä 8 mallikorttia, joissa on tuttuja arkipäivän toimintoja aamiaisen syömisestä, läksyjen tekoon ja nukkumaan menoon. Tämän opettavaisen lelun avulla lapsi oppii kellonaikoja leikkien. Magneettikirjojen avulla myös mm. keskittymiskyky ja hahmottaminen harjaantuvat. Janodin magneettikirjat ovat kivaa ja kehittävää tekemistä. Kellonaika-aiheinen magneettikirja on ajankohtainen noin 3-8-vuotiaille lapsille päivän- ja ajankulkua hahmottamaan.

Magneettikirja on monipuolinen lelu

Janod Magneettikirja kellonajat opettaa lapselle kellonaikoja hauskalla ja innostavalla tavalla. Magneettikirjan avulla lapsi voi harjoitella lukemaan digitaalista ja analogista kelloa. Magneettikirja on hauska lelu myös ihan sellaisenaan ja sitä voi käyttää leikeissä ja oppimisessa monipuolisesti. Sen avulla voi opetella myös numeroita ja vaikka sanallista ilmaisua. Monipuolinen ja laadukas magneettikirja on pitkäaikainen lelu moneen ikävaiheeseen.

Magneettikirja on kätevä ottaa mukaan myös matkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät tallessa kirjan sisällä. Janod Magneettikirja tarjoaa kehittävää matkatekemistä vaikka lentokoneeseen tai mökkireissulle.

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
Sisältö: 8 mallikorttia ja 75 erilaista magneettiosaa
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm

  • 2021
  • Tilausnumero 100082559

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.