Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Suupoppia-materiaali
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 195,00 €
JÄSENELLE 185,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100041574

Suupoppia-materiaali

Sisältää Suupoppia -kirjan, -cd:n ja 10 kuvasarjaa

Suupoppia-materiaali sisältää laulukirjan, CD:n ja 10 irtokuvin kuvitettua laulua. Laulut sisältävät suujumppaosioita ja rytmiharjoituksia, jotka yhdistettynä musiikkiin tukevat monin eri tavoin lapsen kielenkehitystä ja oppimista. Kuvasarjat auttavat ymmärtämään laulun sisällön, tukevat tarkkaavuutta, keskittymistä ja kuullun ymmärtämistä. Lauluista hyötyvät kaikki lapset ja erityisesti lapset, joilla on puheen tuottamisen pulmia tai artikulaatiovaikeuksia.


Suupoppia -kirja

Suupoppia lastenlaulukirja sisältää 10 uutta lastenlaulua, nuotinnukset, rytmiharjoituksia, suujumppa- ja musiikkiliikuntaohjeita. Suupoppia -materiaalin tarkoituksena on laulaen ja leikinomaisesti tukea suun motoriikkaa ja vahvistaa kasvojen lihaksistoa. Lauluista hyötyvät kaikki ja erityisesti lapset, joilla on puheen tuottamisen pulmia sekä artikulaatiovaikeuksia. Laulut on säveltänyt ja sanoittanut erityislastentarhanopettaja Anna Kaarina Pohjakallio.


Laulut:
1. Pallopop
2. Gorillalaulu
3. Autolaulu
4. Jouluna
5. Eläinlaulu
6. Intiaanit
7. Sisilisko
8. Mittarimato
9. Keiju ja peikko
10. Mustekala


Suupoppia -cd

CD:llä on iloisia ja mukaansatempaavia lastenlauluja. Laulut sisältävät suujumppaosioita, jotka yhdistettynä rytmikkääseen musiikkiin tukevat monin eri tavoin lapsen kielenkehitystä ja oppimista. CD:llä laulaa espoolainen viihdekuoro Kipinä. Kappaleet on sovittanut kuoronjohtaja Eeva Manninen.


Suupoppia -kuvasarjat
Kuvasarjat auttavat oppimaan ja ymmärtämään laulun sanat. Kuvien osoittaminen laulun tahdin mukaan vahvistaa lapsen rytmitajua ja sanan ja kuvan yhdistämisen taitoa. Näin tuetaan myös tarkkaavuutta, muistia, keskittymistä ja kuullun ymmärtämistä. Lauluihin liittyvät kuvamateriaalit on suunnitellut ja kuvittanut Tia Munne.

Kuvat ovat laminoituja, irrallisia, tarrapohjaisia ja muovitaskuihin pakattuja.

  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100041574

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.