Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
VOIMA-valokuvakortit sarja B
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 54,00 €
JÄSENELLE 49,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2016
  • kortit
  • Tilausnumero 100055269

VOIMA-valokuvakortit sarja B

VOIMA -valokuvakortit ovat ammattivalokuvaajan ja kasvatus-ja sosiaalialan ammattilaisten yhteistyössä kehittämät valokuvakortit, jotka sopivat käytettäväksi niin terapiassa, valmennuksessa, työnohjauksessa, koulutuksessa kuin muussa luovassa toiminnassa. Kortit toimivat niin yksilö- kuin ryhmätilanteissa. Korttien aiheissa on upeita valokuvia luonto- ja eläinaiheista.

VOIMA-valokuvakorttien tarkoituksena on toimia keskustelunherättäjänä, tutustumistarkoituksessa, omien tunnetilojen tai toimintatapojen kuvaajana tai niistä voi koota esimerkiksi suuremman ryhmätyön. Kuvien pohjalta asiakas voi lähteä työstämään erilaisia ajatus- ja kehitysprosesseita, joita omalla elämänpolullaan tai työssään tarvitsee. Korttien avulla keskustelua on hyvä herätellä kuvan synnyttämistä ajatuksista ihmisessä sekä tapahtumista tai toiveista, joihin ihminen kuvan kautta haluaa päästä. Valokuvien kautta asiakas pystyy konkretisoimaan omia mielikuviaan sekä ajatuksiaan.

Kortit toimivat ratkaisukeskeisinä ja luovina työkaluina niin työssä kuin arjessa. Inhimillisen elämän haasteita on helpompi kohdata ratkaisukeskeisillä ajatus-ja työtavoilla, jotka ovat maanläheisiä ja myönteisiä. VOIMA-valokuvakorttien tarkoituksena on innostaa ihmisiä kehittämään luovia ratkaisuja eri toimintamalleihin. Samalla kuvat luovat toiveikkuutta ja ovat symboleita ihmisen voimavaroista, yhteistyöstä sekä edistyksestä.

Kuvat ovat kooltaan A5 ja yhdessä paketissa on 30 erilaista, upeaa ammattivalokuvaajan luonto -ja eläinaiheista valokuvaa. Korttien toinen puoli toimii tavallisena postikorttina, joten voit hyödyntää kortteja monessa eri käyttötarkoituksessa terveisten lähettämisestä ammattimaiseen työskentelyyn.

Korttien valokuvista vastaa Visual Artist & Photographer Jaakko Kahilaniemi.

  • 2016
  • kortit
  • Tilausnumero 100055269

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.