Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 1.8.2024
Ratkaisuja koulutyön haasteisiin

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 32,90 €
JÄSENELLE 29,60 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 1.8.2024
  • 2024
  • ISBN 9789523841628
  • Sidottu
  • Tilausnumero 100092675

Ben Furman

Ratkaisuja koulutyön haasteisiin

Selätä koulumaailman haasteet ratkaisukeskeisen psykologian menetelmillä.

"Sen keksiminen, miten oppilas voi hyödyntää omia vahvuuksiansa, taitojansa tai kiinnostuksen kohteitaan, edellyttää luovaa ajattelua, mutta se on kannattavaa; haasteiden voittaminen on aina ihmiselle helpompaa, jos hän löytää tavan tehdä sen omia vahvuuksiaan, taitojaan tai kiinnostuksen kohteitaan hyödyntäen."

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin uutuuskirja paneutuu koululaitoksen ongelmien selvittämiseen. Oli kyseessä sitten oppilaiden käytösongelmat, kiusaaminen, lisääntyneet poissaolot, huoltajien vaativuus, huono luokkahenki tai oppilaiden heikko opiskelumotivaatio, kirja tarjoilee kiehtovan ja monipuolisen valikoiman erilaisia ratkaisukeskeisen psykologian inspiroimia keinoja, joiden avulla voidaan tehokkaasti ehkäistä ja ratkaista koulumaailman ongelmakohtia.

Ratkaisuja koulutyön haasteisiin on suunnattu ensisijaisesti opettajille, rehtoreille sekä muulle opetushenkilöstölle, mutta kirjassa esitetyt ratkaisuideat kiinnostavat varmasti kaikkia koulun nykytilasta huolestuneita ja sen kehittämisestä kiinnostuneita.

Haluatko kehittää kouluarkea? Ota käyttöön kirjan toimivat työkalut helposti ja nopeasti. Kirja toimii apunasi kiireisessäkin opetusmaailmassa.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu ratkaisukeskeisen psykologian sanansaattaja. Hänen aikaisempia kirjojaan ovat mm. ihmisten selviytymiskykyä korostava Ei koskaan liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus (WSOY, 1997), kasvatusalan ammattilaisille suunnattu Muksuopin lumous (Lyhytterapiainstitutti Oy, 2016) sekä lasten vanhemmille suunnattu Ben Furman ja lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023).

Ilmestyy 1.8.2024
  • 2024
  • ISBN 9789523841628
  • Sidottu
  • Tilausnumero 100092675

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.