Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Tule mukaan kevään webinaarikoulutuksiin!


Kun ilmoittaudut samalla kertaa useampaan koulutukseen, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 49,90 € (norm. 54,90 €) / hlö / koulutus. Ensimmäinen koulutus on normaalihintainen.

Eikö koulutusaika sovi sinulle? Ilmoittautuneena saat kuitenkin tallenteen!

Muista kysyä työnantajaltasi, saatko hyödyntää koulutukseen osallistumisen puolikkaana veso-päivänä!


Haastavasti käyttäytyvän oppilaan kohtaaminen -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 20.3.2024 klo 15.00—18.00. Osallistujahinta 54,90 € / hlö + tallenne 2 viikon ajaksi.

KM, kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja erityisopettaja Maria Matilaisen vetämässä koulutuksessa tutkitaan oppilaan haastavaa käyttäytymistä pintaa syvemmältä. Opit ymmärtämään, mitä lapsessa tapahtuu haastavissa tilanteissa ja saat työkaluja toimia itse rakentavasti. Koulutuksessa etsitään yhdessä työkaluja ja pohditaan taitojen vahvistamisen näkökulmasta keinoja, joilla voidaan vastata lapsen käyttäytymisen tuen tarpeeseen koulussa. Koulutus on suunnattu esi- ja alakoulujen henkilöstölle.

Kuinka onnistua positiivisessa pedagogiikassa? -koulutus
Zoomissa torstaina 11.4.2024 klo 15-18. Osallistujahinta 54,90 € / hlö + tallenne 2 viikon ajaksi.

Positiivinen kasvatus ei automaattisesti johda suureen hyvinvoinnilliseen vaikuttavuuteen, vaan se vaatii suunnitelmallista ja aktiivista toimintaa. KT, rehtori Eliisa Leskisenojan vetämässä koulutuksessa saat ymmärrystä, miten voit toteuttaa positiivista pedagogiikkaa onnistuneesti ja luoda positiiviseen pedagogiikkaan nojaavan toimintakulttuurin. Koulutus on suunnattu perusopetuksen henkilöstölle ja opetusalan johtotehtävissä toimiville.Opettajan oma hyvinvointikoulutus
Zoomissa keskiviikkona 24.4.2024 klo 15-18. Osallistujahinta 54,90 € / hlö + tallenne 2 viikon ajaksi.

Luokanopettajat ja positiivisen psykologian asiantuntijat Reetta Yrttiaho ja Susanna Posio kertovat tässä positiiviseen psykologiaan pohjautuvassa työhyvinvointikoulutuksessa, miten voit löytää opettajan työhön merkitystä arjen kiireen keskellä ja tuunata työtäsi pienillä arjen innovaatioilla. Saat myös työkaluja palautumiseen ja parempaan jaksamiseen.

 


Kevään koulutuksista saat:

 ymmärrystä nähdä oppilaan haastavan käyttäytymisen taakse ja työkaluja kohdata oppilas rakentavasti

 keinoja positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen

 työkaluja palautumisen ja työhyvinvoinnin tueksiKIRJAKERHON JÄSENETU: WEBINAARITALLENTEET

Tarjoamme jäsenille katsottavaksi tallenteita webinaareistamme! Jos olet jäsen, pääset katsomaan tallenteet kirjauduttuasi jäsentunnuksillasi sisään verkkopalveluumme. Jos et ole jäsen, liity mukaan täällä, niin pääset katsomaan tallenteet.
Sivuiltamme löydät myös runsaasti kaikille katsottavissa olevia webinaaritallenteita!Välitämme kouluttajia tilauksesta - tilaa meiltä oma koulutus!


Haluatko tilata koulutuksen omalle työyhteisöllesi? Etsitkö kouluttajaa veso-päivää varten? Meiltä löytyy kouluttajia monista eri aihealueista! Tutustu alla kouluttajatarjontaamme.

Monet tarjoamistamme koulutuksista järjestyvät myös webinaarina, jolloin tarvitset vain jonkin webinaarialustan, kuten Teamsin tai Zoomin. Katso sivun lopusta tarkemmat ohjeet tarjouspyynnön kysymiseen.Anssi Roiha ja Jerker Polso: Onnistu eriyttämisessä

FT, KM Anssi Roihan ja KM, MBA Jerker Polson Onnistu eriyttämisessä -koulutuksessa avataan eriyttämistä koulun yhteisenä, kaikkia oppilaita koskevana kokonaisvaltaisena lähestymistapana opetukseen. Koulutuksessa käydään läpi eriyttämisen eri osa-alueita konkreettisen Viiden O:n mallin mukaisesti ja annetaan eriyttämiseen uusia näkökulmia sekä monipuolisia, tutkimusperustaisia käytännön ratkaisuja, joilla oppilaiden moninaisuutta voidaan ottaa paremmin huomioon.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 Maria Matilainen ja Marjukka Puustinen: Miten harjoitella itsesäätelytaitoja koulussa?

KM, kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, erityisopettaja ja psykologian aineenopettaja Maria Matilaisen ja KM, kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti ja erityisluokanopettaja Marjukka Puustisen koulutuksessa tutustutaan itsesäätelytaitoihin ja tarkastellaan tunteita, käyttäytymistä ja ajatuksia sen osa-alueina. Lisäksi koulutuksessa esitellään Maltin ja Sinnin taito-ohjelma, josta saat harjoitteita tunteiden, ajatusten ja käyttäytymisen työstämiseen koulun arjessa. Koulutuksesta saat myös keinoja lasten haastavan käytöksen kanssa työskentelyyn.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 Maria Matilainen: Työkalupakki neurokirjon oppilaan tukemiseen

KM, kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, erityisopettaja ja psykologian aineenopettaja Maria Matilaisen käytännönläheisessä koulutuksessa kuulette, millaisia haasteita neurokirjon oppilaalla voi koulun arjessa olla. Saatte ymmärrystä oppilaan arkea sujuvoittavista keinoista ja käyttöösi konkreettisia pedagogisia työkaluja, joiden avulla voitte tehdä arjesta oppimisen iloa kannattelevaa. Työkaluista muodostuva työkalupakki on kuin ideoiden laatikko, josta voitte ammentaa työhön uusia ja toimivia keinoja.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 
Hannu Moilanen: Tekoäly oppimisen ja hyvinvoinnin edistäjänä koulussa & Aivot liikkeelle!

Kouluttaja, tutkija-opettaja, FM Hannu Moilanen kouluttaa tekoälystä sekä opetuksen liikunnallistamisesta.

Tekoäly oppimisen ja hyvinvoinnin edistäjänä koulussa -koulutuksessa käydään läpi perusteet tekoälystä, sen sovelluksista opetuksessa sekä miten tekoälyä voidaan käyttää opettajan työn tukena helpottamaan muun muassa arviointia, tuntien suunnittelua ja raportointia.

Aivot liikkeelle! -koulutuksessa tarjotaan vinkkejä, joilla voidaan edistää oppilaan keskittymistä, oppimista hyvinvointia sekä vaikuttaa tutkitusti positiivisesti oppimiskokemukseen.

Koulutukset ovat saatavilla myös webinaarina.


 Kaisa Vuorinen: Huomaa hyvä!

Vahvuusperustaisen opetuksen avulla lapset oppivat näkemään, mikä heissä itsessään on vahvaa ja toimivaa. Samalla he oppivat huomaamaan ympärillään olevan hyvän ja muiden vahvuudet, joka osaltaan vahvistaa ryhmähenkeä ja yhdessä toimimista. FT, erityisopettaja Kaisa Vuorisen koulutuksessa opit tunnistamaan lasten ja nuorten luonteenvahvuuksia ja vahvistamaan niitä.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 
Eliisa Leskisenoja: Positiivisen pedagogiikan työkalupakki

Innostu positiivisesta pedagogiikasta! Kasvatustieteen tohtori ja luokanopettaja Eliisa Leskisenojan kehittämät harjoitukset, luokkarutiinit ja työtavat perustuvat hänen omassa luokassaan toteuttamaan toimintatutkimukseen. Menetelmät ovat helposti toteutettavissa erilaisissa luokkayhteisöissä ja eri-ikäisten lasten kanssa.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 Tunnetaidot opetustyössä

Miten toimitaan, kun oma riittämättömyys tai turhautuneisuus valtaavat mielen? Miten herätellään uteliaisuutta ja innostusta oppimiseen? KM Anuliisa Lahtisen Tunnetaidot opetustyössä -koulutuksessa keskiössä ovat tunnetaidot omassa toiminnassa sekä erilaisissa kohtaamisissa, unohtamatta tunteiden valtavaa merkitystä oppimisen syventäjänä.

Koulutus on saatavilla myös webinaarina.


 Matti Halmetvaara: Ulos oppimaan! ja Ulkoloikka

Monipuoliset työtavat ja kaikkien aistien hyödyntäminen pääsevät parhaimmin kukoistamaan ulkona. Elämyspedagogiikkaan perehtyneen KM, luokanopettaja Matti Halmetvaaran koulutuksissa pääset itse testaamaan ulko-opetusideoita käytännössä.


 

 Markus Talvio ja Ulla Klemola: Toimiva vuorovaikutus koulussa

FT, luokanopettaja Markus Talvion ja LiT, liikunnanopettaja Ulla Klemolan Toimiva vuorovaikutus koulussa on ihmissuhdetaitojen koulutus koulun ja oppilaitosten henkilöstölle. Tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta oppilaiden, kollegojen ja vanhempien välillä.


 
Olen apunasi!


Jos kiinnostuit koulutuksistamme ja haluat järjestää koulutuksen työyhteisöllenne, voit ottaa minuun yhteyttä. Tarjouksen kysyminen ei sido mihinkään.

Kerro viestissäsi seuraavat tiedot, jotka toimivat tarjouksen pohjana ja auttavat asian selvittelyssä:
• Koulutuksen toivottu aihe ja kouluttaja
• Arvioitu osallistujamäärä
• Koulutuksen kesto. Tavallisimmat kestot 3 tai 6 h, mutta myös räätälöidyt ajat järjestyvät
• Toivottu ajankohta. Miten pian toivotte koulutuksen järjestyvän? Olisiko se arkena vai lauantaina? Päivällä vai illalla?
• Sijainti. Toteutetaanko koulutus paikan päällä vai webinaarina? Webinaaritoteutusta varten tarvitset jonkin webinaarialustan (Teams, Zoom, tai muu vastaava) koulutuksen toteuttamiseksi. Tilauskoulutuksessa toimitte itse koulutuksen järjestäjänä, ja vastaatte mm. koulutuksen teknisestä toteutuksesta.

Mikäli toivomaasi koulutusaihetta ei löydy listauksestamme, ota yhteyttä ja kerro, millaista koulutusta tarvitsette, niin selvitän, löytyykö meiltä aiheeseen sopiva kouluttaja.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
Opettajan Tietopalvelu
mari.puttonen(at)opettajantietopalvelu.fi


Koulutuksista ja webinaareista saat kätevästi tiedon myös Facebook-sivujemme kautta ja lisäksi voit seurata tapahtumien ennakkotiedottamista. Löydät meidät Facebookista nimellä Opettajan Tietopalvelu.

Varaa paikkasi kevään koulutuksiin:

Haastavasti käyttäytyvän oppilaan kohtaaminen

Keskiviikko 20.3.2024, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.00–18.00
Kouluttaja: Maria Matilainen
Koulutuksen hinta 54,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 19.3.2024.

Kuinka onnistua positiivisessa pedagogiikassa?

Koulutuksessa saat ymmärrystä, miten voit toteuttaa positiivista pedagogiikkaa onnistuneesti ja luoda positiiviseen pedagogiikkaan nojaavan toimintakulttuurin.

Torstai 11.4.2024, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.00–18.00
Kouluttaja: Eliisa Leskisenoja
Koulutuksen hinta 54,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.4.2024.

Opettajan oma hyvinvointikoulutus

Keskiviikko 24.4.2024, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.00–18.00
Kouluttaja: Susanna Posio ja Reetta Yrttiaho
Koulutuksen hinta 54,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 23.4.2024.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.