Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Isla saa kavereita
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Isla saa kavereita

Isla rakastaa asioiden rakentelua. Mutta yksi juttu häneltä ei tunnu onnistuvan — kaverisuhteiden rakentaminen. Isla ei koskaan aivan tiedä, mitä tehdä tai sanoa ja milloin. Muiden käyttäytymistä on vaikea tulkita ja kaikki tuntuu aina menevän pieleen.

Mutta eräänä päivänä Isla huomaa, että hänelläpä onkin ihan oma erityinen taito. Voisiko tästä taidosta olla apua hankalissa tilanteissa uusien ihmisten kanssa?

Isla saa kavereita on lämmin ja hellä kuvaus erilaisista kaverisuhteista. Lisäksi se on tärkeä muistutus niin muiden kuin itsensä ymmärtämisestä ja hyväksymisestä.

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Pienet, suuret tunteet -sarjaa on käännetty 20 kielelle. Sarjan kirjat ovat voimauttavia ja samaistuttavia niin lapselle kuin aikuiselle. Niiden avulla lapsen kanssa on helppo käydä keskusteluja tunnetaidoista, hyvinvoinnista ja itsetunnosta.

Suositusikä 3+

Alkuperäisteos: Meesha Makes Friends
Suomentaja: Raija Rintamäki

Arvostelut kirjasta Isla saa kavereita

Ihana kirja tärkeästä aiheesta! Kuvitus oli moninaista, josta aina plussaa!

- Roosa

Ihana kuvitus joka kertoo tarinaa lyhyiden tekstien kanssa, tukee hyvin keskittymistä!

- Senni

Kiva kuvitus ja tärkeä sanoma!

- Salla

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.