Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Aarreaitta-kalenteri — todellinen aarre opettajalle!


Aarreaitta — Opettajan kalenteri on minulle jo entuudestaan tuttu, sillä olen käyttänyt sitä jo kahden vuoden ajan.

Vaikka tämä lukuvuosi alkaa jo lähestyä loppuaan, on uusi kalenteri aina kiinnostava tutkailun kohde, sillä kalenteri on ainakin itselle äärimmäisen tärkeä työkalu opettajan työtä ajatellen. Ja niin koukuttava kalenteri on kyseessä, että joka vuosi uuden julkaisun yhteydessä olen jo malttamattomana miettimässä, millainen uusi kalenteri on ja mitä muutoksia siitä löytyy.

Vuoden 2019—2020 kalenteri on ulkoasultaan mukavan värikäs, mutta kuitenkin rauhallinen. Sateenkaaren väreissä loistava sulkakuvio tekee kalenterista houkuttelevan ja piristävän ilmestyksen työpöydälle. Sisältä löytyvät tutut ja hyväksi havaitut osiot kuten vuosisuunnitelma, muutama lukujärjestys ja viikkosuunnitelmia.

Kalenterin perusosuus on toimiva, riittävän kookas ja jokaiselle oppitunnille on oma, tilava laatikko. Kalenterin takaosassa löytyy aina ajankohtaisia vinkkejä ja tällä kertaa sieltä löytyi tunnetaitoihin hyviä vinkkejä. Vinkeistä löytyy niin toiminnallisia tehtäviä, draamaa kuin tunteiden tunnistamistehtäviäkin. Lisäksi kalenterin lopusta löytyy myös apua opettajan omaan arviointiin, oppilaiden arviointiin ja näppärä asiakirjatasku. Kaikki oleellinen kompaktissa paketissa siis!

Kahden vuoden kokemuksen jälkeen (ja kohta kolmannen!) voin suositella lämpimästi Aarreaitta-kalenteria. Ainakin itse olen saanut siitä hyviä ideoita opetukseeni ja selkeän kalenteripohjan uusia suunnitelmia varten.

Kirjoittaja:
Jenni Mäkinen
KM, luokanopettaja


TILAA OMA KALENTERISI TÄSTÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.