Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Työkalupakki neurokirjon oppilaan tukemiseen - Ilmoittautumislomake

Koulutuksessa saat tietoa, millaisia haasteita neurokirjon oppilaalla voi koulun arjessa olla. Lisäksi saat ymmärrystä oppilaan arkea sujuvoittavista keinoista ja käyttöösi konkreettisia pedagogisia työkaluja.

Tiistai 14.11.2023, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.30–17.30
Kouluttaja: Maria Matilainen
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Koulutuksen hinta 44,90 € / osallistuja (sis. alv)


Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.11.2023.

Paikkoja on vielä vapaana.

Saat välittömästi ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen. Jos viestiä ei löydy saapuneista, tarkistathan roskaposti- ja mainoskansiot. Tarkista myös ennen lomakkeen lähettämistä, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein.

Osallistuminen koulutukseen on sitova. Luethan lomakkeen lopussa olevat peruutusehdot ennen lomakkeen lähettämistä.

Jos maksat koulutuksen itse, saat laskun antamaasi kotiosoitteeseesi. Työnantajan maksaessa koulutuksen lasku toimitetaan antamaasi laskutusosoitteeseen tai toimitetaan verkkolaskuna (ei sähköpostilaskuja).

Koulutuksen laskutus

Maksan koulutuksen itse
Työnantaja maksaa koulutuksen

Tilaan tuotteen

Neurokirjon oppilas
kpl hintaan 27,90 € / kpl (sis. alv)
Normaalihinta 39,90 €. Kirjan hintaan ei lisätä toimituskuluja Manner-Suomeen postitettaessa (ulkomaille postikulut 39,90 € ja Ahvenanmaalle 9,90 €). Lähetys postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Osallistujan yhteystiedot

Etunimi
Sukunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti
Puhelinnumero

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmäilmoittautuminen on mahdollista vain, jos kaikki osallistujat työskentelevät samassa työpaikassa ja työnantaja maksaa koulutuksen. Valitse ylhäällä Koulutuksen laskutus -kohdassa "Työnantaja maksaa koulutuksen", jonka jälkeen voit lisätä ryhmän osallistujien yhteystiedot.

LisätietojaTilaa sähköpostin uutiskirje Saat n. 3–6 kertaa kuukaudessa uutiskirjeen alasi kiinnostavista uutuuksista ja tarjouksista sekä ajankohtaisista aiheista.
Olen lukenut ja hyväksynyt peruutus- ja toimitusehdot.


Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.