Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Kirjakerhon jäsenten oma, ilmainen webinaari!


Katja Sutela: Pedagogisen kohtaamisen merkitys opetuksessa -jäsenetuwebinaari
Tiistaina 8.2.2022 klo 18-19 Zoomissa


Millainen rooli opettajan tunteilla, empatialla, eleillä ja läsnäololla on oppilaan kohtaamisessa? Miten opettaja voisi päästä lähemmäs oppilaan henkilökohtaista kasvua ja oppimista ja siten toteuttaa vaihtoehtoisia tapoja näyttää osaamista?

Tässä webinaarissa KT Katja Sutela kertoo, millainen merkitys oppilaan kohtaamisella ja luokan ilmapiirillä on oppimiselle. Pääset kuulemaan, miten voit luoda oppimisympäristöstä sellaisen, että taustastaan riippumatta jokainen oppilas tuntisi olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi. Kun oppilas saa kokemuksen ihmisarvosta ja kunnioituksesta, hänen olonsa on levollisempi, hengityksensä tasaisempi ja olkapäänsä rennommat.

Katja Sutela on Oulun yliopiston musiikkikasvatuksen yliopistonlehtori ja laulaja-lauluntekijä. Hän haluaa tuoda esille oppilaan kohtaamisen merkitystä osana opettajan pedagogista ammattitaitoa. Hän on kirjoittanut jäsenten kauden kirjan Näkyväksi tekemisen taito - Pedagoginen kohtaaminen opetuksessa, joka auttaa sinua löytämään itsellesi luontaisia keinoja edistää oppilaan näkyväksi tulemista ja siten hänen osallisuuttaan ja oppimistaan.

Webinaariin voivat osallistua vain kirjakerhomme jäsenet. Paikkoja on rajoitetusti, eli ilmoittaudu pian! Webinaarista tulee jäsenille saataville myös tallenne.

Jäsen: Voit ilmoittautua webinaariin kirjautumalla ensin sisään jäsentunnuksillasi, jonka jälkeen löydät ilmoittautumislinkin tältä sivulta sekä jäseneduistasi. Paikkoja on rajatusti, eli ilmoittaudu pian. Tulossa myös tallenne!

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä mukaan täällä, niin pääset hyödyntämään webinaariedun.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.