Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Tätä mieltä kollegasi ovat jäsenyydestä Opettajan Tietopalvelussa:”Opettajan Tietopalvelusta tilaamani kirjallisuus pitää ajan tasalla! Opettajuutta tulee kehittää maailman muuttuessa nopeasti ympärillä. Ammattikirjallisuudesta voi saada vastauksia ja ideoita oman työnsä kehittämiseen. Kirjojen kautta voi käydä dialogia itsensä kanssa ja jakaa ajatuksia kollegiaalisesti!”
•Pia Lumme
Finnoschool Oy


“Olen Innostaja. Haluan kehittyä työssäni ja pysyä ajan hermolla. Välillä on ihana pysähtyä lukemaan ammattikirjallisuutta, joka antaa puhtia ja ryhtiä omaan työhön.”


•Anni Riihimäki,
luokanopettaja
Monnin koulu, Hausjärvi


"Olen opettajana tuore tapaus ja haluan taatusti hyvää, luotettavaa ja monipuolista kirjallisuutta käyttööni!"
•Minna Pääkkönen


”Opetuksen maailmassa sattuu ja tapahtuu. Opettajan Tietopalvelun jäsenyys auttaa minua pysymään ajanhermoilla. Voin tilata kirjallisuutta opetuksen tueksi sekä oman sivistämisen tarpeisiin. Voin tutustua rauhassa aineistoihin opetustyöstä ja oppimisesta, kasvun ja oppimisen tukemisesta, erilaisiin oppijoihin sekä moneen muuhun asiaan. Parasta kaikessa on se, että verottajakin on näiden ostojen osalta myötämielinen. Eihän opettajakaan voi kangistua vanhoihin kaavoihin ja sammaloitua.”
•Sari Pelttari


"Opettajan Tietopalvelu merkitsee minulle paljon. Se on iso osa ammatillisuuttani ja olen todella ylpeä siitä, että kuulun näin hienoon kirjakerhoon."
•Heidi Älli


"Saan lukemisesta uusia ajatuksia ja ideoita ja innostun miettimään omaa opettajuuttani uusista näkökulmista. Näin pää tuulettuu aika ajoin ja taas jaksaa virkistyneenä vaativaa arkea."
•Arja Saarinen


"Haluan kehittyä, oppia uutta, jakaa muiden kokemuksia, sen vuoksi olen Opettajan Tietopalvelussa ollut jo vuosia jäsenenä.”
•Anneli Hermanoff


”Tietopalvelun kautta pysymme ammatikirjallisuuden osalta ajan hermolla! Helppo tapa tutustua uuteen ja hankkia koululle haluamamme.”
•Kirsi Myllymäki, rehtori


"Kauden kirjoissa on ollut hyviä vinkkejä niin työssä jaksamiseen kuin työni kehittämiseenkin."
•Jenni Pelkonen


"Opettajan Tietopalvelun tarjoama ammattikirjallisuus on näyttäytynyt minulle helppona tapana pitää itseni ajan hermolla. Tutustumalla erilaisiin teoksiin, olen samalla kartuttanut omaa ”niksi pirkkaani”. -- Sopivin aikavälein putkahtelevat kauden kirjat saavat minut usein kurkkaamaan myös muut uutuudet ja tarjoukset, enkä koskaan ole tuntenut, että minulle tuputettaisiin sellaista mitä en halua. Kauden kirja on päinvastoin hyvä herättäjä! Se pitää ammattitaitoani yllä, melkein huomaamatta."
•Elisa Vuorikkinen

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.