Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Opettajan oma hyvinvointikoulutus tulossa huhtikuussa!


Tervetuloa hyvinvointikoulutukseen, joka järjestetään Zoomissa keskiviikkona 24.4.2024 klo 15.00—18.00. Osallistujahinta 54,90 € / hlö + tallenne 2 viikon ajaksi.

Miten kokea merkityksellisyyttä omassa työssä?
Miten löytää työn imu?
Entä miten voi ottaa palautumisen osaksi työpäivää?


Luokanopettajat ja positiivisen psykologian asiantuntijat Reetta Yrttiaho ja Susanna Posio kertovat tässä positiiviseen psykologiaan pohjautuvassa työhyvinvointikoulutuksessa, miten voit löytää opettajan työhön merkitystä arjen kiireen keskellä. Kuulet, miten voit pienillä arjen innovaatioilla tuunata työtäsi ja päästä kohti työn imua. Lisäksi pääset tarkastelemaan omia arvojasi ja sitä, miten ne vaikuttavat merkityksellisyyden tunteeseen ja hyvinvointiin. Saat myös tietoa palautumisen ja itsemyötätunnon merkityksestä työhyvinvoinnille.

"Usein kuulemme koulutuksiimme osallistuneilta opettajilta, että vaikka tiedossa olisi, kuinka tärkeää ja ehkä välttämätöntäkin itseensä tutustuminen ja itsensä kohtaaminen on, se jää usein hyvin pintapuoliseksi tai sille ei ole löydy aikaa ja sopivaa paikkaa elämässä. Nämä asiat helposti siirretään sivuun jonkin tärkeämmän tieltä", Reetta ja Susanna kertovat kirjoittamassaan Opettajan hyvinvointikirjassa. Tule mukaan koulutukseen, josta saat työkaluja palautumiseen ja parempaan jaksamiseen!Tästä koulutuksesta saat:

 ymmärrystä, miten voit lisätä työn imua ja kokea merkityksellisyyttä

 keinoja palautumiseen ja itsemyötätunnon lisäämiseen

 työkaluja parempaan jaksamiseenOsallistujahinta koskee yhden hengen osallistumista. Jos haluat katsoa koulutuksen esimerkiksi yhdessä työporukan kanssa, saat kätevästi tehtyä ryhmäilmoittautumisen useammalle hengelle ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit kysyä tarjousta yli 10 hengen ryhmälle osoitteesta koulutukset(at)opettajantietopalvelu.fi.

Ilmoittautuneena saat koulutustallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.

Muista myös: selvitä työnantajaltasi, saatko hyödyntää tähän koulutukseen osallistumisen puolikkaana veso-päivänä!


Varaa paikkasi:

Opettajan oma hyvinvointikoulutus

Keskiviikko 24.4.2024, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.00–18.00
Kouluttaja: Susanna Posio ja Reetta Yrttiaho
Koulutuksen hinta 54,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 23.4.2024.
Osallistuminen kannattaa, koska:

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajina on kaksi innostavaa asiantuntijaa

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi - tapahtuma-aikaan osallistuminen ei ole välttämätöntä

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat tilattua ilmoittautumisen yhteydessä koulutukseen liittyvän Opettajan hyvinvointikirjan tarjoushintaan
Ilmoittaudu samalla kertaa myös kevään muihin koulutuksiin edullisemmalla hinnalla!

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 49,90 € (norm. 54,90 €) / hlö / koulutus. Ensimmäinen koulutus on normaalihintainen.


Maria Matilainen: Haastavasti käyttäytyvän oppilaan kohtaaminen -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 20.3.2024 klo 15—18
Koulutuksessa kuulet, mitä oppilaan haastavan käytöksen takana voi piillä ja miten kohdata oppilas rakentavasti.
Eliisa Leskisenoja: Kuinka onnistua positiivisessa pedagogiikassa? -koulutus
Zoomissa torstaina 11.4.2024 klo 15-18
Koulutuksessa saat ymmärrystä, miten voit toteuttaa positiivista pedagogiikkaa onnistuneesti ja luoda positiiviseen pedagogiikkaan nojaavan toimintakulttuurin.


Kouluttajat:

KM Susanna Posio on luokanopettaja ja positiivisen psykologian asiantuntija. Kiinnostus ihmismieleen ja vuorovaikutukseen työelämässä ovat vieneet hänet myös opiskelemaan johtamista ja työhyvinvointia. Susanna on toiminut opettajana yli kymmenen vuotta, ja hänellä on halua auttaa ihmisiä kulkemaan kohti kukoistavampaa ja merkityksellisempää elämää.

KM Reetta Yrttiaho on luokanopettaja, valmentaja ja positiivisen psykologian asiantuntija. Kasvatustieteen koulutus ja yli kymmenen vuoden kokemus opettajan työstä, positiivisen psykologian sekä työ- ja organisaatiopsykologian opinnot ovat kehittäneet Reetasta opetustyön hyvinvoinnin asiantuntijan. Hänen intohimonaan on edistää hyvinvointia niin työnsä parissa kuin omassa elämässään.Tilaa ilmoittautumisen yhteydessä koulutukseen liittyvä kirja tarjoushintaan!

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Reetan ja Susannan kirjoittaman Opettajan hyvinvointikirja - Positiivisen psykologian työkaluja työhyvinvoinnin tueksi -kirjan tarjoushintaan 19,90 € (norm. 39 €). Saat tilauksen postikuluitta Manner-Suomeen.

Kirjassa esitellään positiivisen psykologian ja työhyvinvoinnin tutkimuksia sekä opettajien omia kokemuksia työssä jaksamisesta. Tutkimustiedon lisäksi kirja tarjoaa harjoituksia ja työkaluja oman hyvinvoinnin sekä työhyvinvoinnin parantamiseen.

 


Heräsikö kysyttävää tai haluatko tilata työyhteisölle oman koulutuksen tästä aiheesta? Ota yhteyttä:


Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) opettajantietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.