Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Taskuun mahtuva korttipakka on oiva oikotie tunnetaitojen ja vahvuuspedagogiikan tuomiseen osaksi koulupäivän arkea


Huomaa hyvä! -oppilaskortit on taskuun mahtuva korttipakka ja oiva oikotie tunnetaitojen ja vahvuuspedagogiikan tuomiseen osaksi koulupäivän arkea.

Kortit on helppo sujauttaa mukaan ja ottaa käyttöön oppitunnin aikana joko tunnin aloituksessa, välipalana tai loppupohdinnaksi. Mukana seuraa napakat ohjeet alkuun pääsemiseksi, ja kun jostakin aloittaa, huomaa löytävänsä itse yhä uusia tapoja hyödyntää näitä kivasti kuvitettuja kortteja luokassaan.

Omien 3 lk. oppilaitteni kanssa aloitimme tunnekorteista. Otimme ryhmissä tai parin kanssa aina yhden seitsemästä tunnekortista kerrallaan käsittelyyn. Mietimme mm. missä tilanteissa olemme kukin tuota tunnetta kokeneet, missä se tuntuu kehossa, onko se ns. miellyttävä vai epämiellyttävä tunne, ja mitä ajatuksia tuon tunteen herääminen saa meissä aikaan.

Vahvuuskortteja on enemmän, 26 kpl. Niistä käsittelimme viikottain muutamaa kokemaamme sopivaa tai juuri sillä viikolla luokassa erityisesti esiintynyttä vahvuutta. Korttien takana on lyhyet kuvaukset kustakin vahvuudesta, mikä auttoi ymmärtämään ja tunnistamaan sekä ydin- että kasvuvahvuuksia sekä itsessä että luokkakavereissa.

Pidin todella paljon myös kymmenestä työskentely- ja tilannekortista. Niiden avulla oli mukava pohtia itse kunkin mieluisimpia opiskelutapoja ja jäsentää koulu- tai vapaapäivän kulkua. Näitä kortteja pystyi myös käyttämään yhdessä vahvuus- tai tunnekorttien kanssa. Myös tähän oli mukana ohjeet korttipakassa.

Mainio pakkaus!

Kirjoittaja:
Anna Ahonen
Bilingual Teacher/
Kilonpuisto School

Tilaa kortit.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.