Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Milloin?
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 10,00 €
JÄSENTARJOUS 5,00 €
Hinta voimassa 30.1.2022 asti Normaalihinta 35,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-947-2
  • Nidottu, 285 sivua
  • Tilausnumero 136869432

Daniel H. Pink

Milloin?

Oikealla hetkellä toimimisen taito

TIESITKÖ TÄTÄ?

Kun Harvardin yliopiston Francesca Gino ja kaksi tanskalaista tutkijaa tarkastelivat kahden miljoonan tanskalaisoppilaan koetuloksia neljän vuoden ajalta ja vertailivat tuloksia ja kokeen tekemisen ajankohtaa, he löysivät kiintoisan mutta huolestuttavan yhteyden.

Oppilaat saivat parempia arvosanoja aamulla kuin iltapäivällä. Itse asiassa koetulokset heikkenivät tunti tunnilta.

Myöhemmin päivällä pidetyn kokeen vaikutukset olivat verrattavissa siihen, että vanhempien koulutus- tai tulotaso olisi matalampi, tai siihen, että oppilas olisi opiskellut kouluvuoden aikana kaksi viikkoa vähemmän. Ajoitus ei selittänyt kaikkea, mutta sillä oli suuri vaikutus.

Mistä on kyse? Ja ennen kaikkea KUINKA paljon ajoitus vaikuttaa elämäämme?

"Arvostan Daniel Pinkin kykyä etsiä käsiinsä tiettyä teemaa koskevaa tutkimusta eri tieteenaloilta ja luomaan niistä synteesin, jonka hän esittelee selkeästi ja mukaansatempaavasti. Monet Milloin?-kirjan ohjeet ovat suoraan käytössä omassa elämässäni!"
Frank Martela

Tiedämme jokainen, että ajoitus on kaikki kaikessa. Ongelma on, ettemme tiedä paljoakaan ajoituksesta itsestään. Elämä tarjoaa meille loputtoman oikeaan hetkeen liittyvien päätösten virran: milloin vaihtaa uraa, milloin kertoa huonot uutiset, milloin mennä juoksulenkille tai milloin aloittaa uusi projekti. Valtaosa näistä päätöksistä kumpuaa kuitenkin arvailun huuruisesta suosta.

Tässä kirjassa menestyskirjailija Daniel H. Pink osoittaa, että oikealla hetkellä toimimisen voi perustaa tutkittuun tietoon. Hän yhdistää tutkimustulokset oivaltavaan tarinankerrontaan ja tarjoilee runsaasti työkaluja, harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla oivallukset voi ottaa käyttöön.

Kirjan luettuasi voi lopettaa arvailemasta, milloin on paras aika toimia, ja toimia silloin kun on paras aika.

Suomenkielisen painoksen saatesanat on kirjoittanut johtamisen professori Alf Rehn, jonka mielestä oikea ajoitus on kriittisen tärkeä taito jokaiselle.


Daniel H. Pink on kirjoittanut menestysteokset Drive ja To Sell Is Human. Hänen kirjojaan on myyty noin kaksi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. When-kirjan oikeudet on myyty 27 maahan.

Alkuperäisteos: When — The Scientific Secrets of Perfect Timing
Suomennos: Kaisa Koskela

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-947-2
  • Nidottu, 285 sivua
  • Tilausnumero 136869432

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.