Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Mindsight
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 19,90 €
Normaalihinta 32,00 € Normaali jäsenhinta 28,80 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • ISBN 9789522609441
  • Nidottu, 512 sivua
  • Tilausnumero 151978557

Daniel J. SiegelJussi Korhonen (suom.)

Mindsight

Muutoksen tiede

Kukapa meistä ei olisi toisinaan tuntetunut musertuvansa oman mielensä tuntemusten alle? Joskus nämä tuntemukset ovat itsepintaisia ja niin erottamaton osa itseämme, että mieleemme ei edes huolahda niiden muuttamisen olevan mahdollista. Tässä kohti kuvaan astu mielitajuksi kutsumani taito, joka oikein hallittuna on erittäin muutosvoimainen menetelmä.
Ote kirjasta

Mindsight-kirja johdattaa meidät pois tunteiden kierteestä, jollaiseen me kaikki voimme sotkeutua. Kirja auttaa nimeämään tunteita, jolloin emme muserru niiden painosta.

Aivot ovat sosiaalinen elin. Mielitaju on yhteisöllisessä neurobiologiassa käytettävä käsite, joka auttaa ymmärtämään, kuinka päivittäiset vuorovaikutustilanteet muovaavat hermoratoja.Tohtori Daniel J. Siegel käyttää termiä ”mielitaju” kyvystämme kehittää tunnereaktioita sääteleviä aivojemme osa-alueita. Voimme tietoisesti harjoittaa mielemme jumiutuneita kytkentöjä ja muuttaa tapojamme tuntea ja toimia. Kirjassa Siegel soveltaa laajaa tieteellistä tutkimusta arkipäivän tilanteisiin ja esittelee menetelmiä, jotka ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä vapautumaan menneisyyden tuskallisista kokemuksista ja raivaamaan esteitä nykyhetken onnellisuuden tieltä sekä saavuttamaan paremman yhteyden ihmisuhteissamme.

Daniel J. Siegel, M.D. on UCLA School of Medicinen kliinisen psykiatrian professori ja UCLA Mindful Awareness Research Centerin ja Mindsight Instituten johtaja. Hän on valmistunut Harvardista ja tehnyt uraauurtavaa psykoterapian uudistamistyötä aivotutkimuksen avulla.

Daniel Siegel on sekä lahjaks ja herkkä kliinikko että mestari yhdistelemään neuro- ja kasvatustieteiden tutkimustuloksista saatuja tietoja. — — Daniel Siegelin opettama mielitaju — kyky oivallukseen ja myötäelämiseen — tarjoaa ahaa-elämyksen. Siegelin ajatukset auttavat ymmärtämään hämmennystä, joka johtuu turhauttavista ja usein sotkuisista tunteistamme.
Daniel Goleman kirjan esipuheessa

  • 2021
  • ISBN 9789522609441
  • Nidottu, 512 sivua
  • Tilausnumero 151978557

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.