Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Adhd-käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-857-4
  • Nidottu, 337 sivua
  • Tilausnumero 153664500

Katariina BerggrenJari Hämäläinen (toim.)

Adhd-käsikirja

Elinan erilaisuuden tunne oli todella vahva. Sosiaaliset tilanteet olivat hänelle vaikeita, koska keskittyminen tuotti paljon vaikeuksia ja tilanteet muuttuivat ahdistaviksi. Ennen diagnoosia Elinalle usein myös huomauteltiin siitä, että hän on porukan hölösuu.

Yksilöllisellä tuella voidaan merkittävästi vaikuttaa adhd-oireisen hyvinvointiin. Tässä kirjassa kerrotaan monipuolisesti, miten adhd-oireista lasta, nuorta ja aikuista voi tukea eri elämäntilanteissa. Teos kokoaa yksiin kansiin viimeisimmän tiedon adhd-oireyhtymän ilmenemisestä, diagnosoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Kirjan tekijäkaarti koostuu muun muassa psykiatreista, psykologeista, toimintaterapeuteista sekä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisista, jotka työssään kohtaavat adhd-oireisia ja heidän lähipiiriään. Teos on hyödyllistä luettavaa paitsi eri alojen ammattilaisille myös vanhemmille sekä nuorille ja aikuisille, joilla itsellään on adhd.

Kirja on tehty yhteistyössä Adhd-liiton kanssa.

"Sain kirjasta lisää konkreettisia työkaluja työhöni ja laajemman kokonaiskuvan adhd:sta. Kirja on nimensä mukaisesti “käsikirja” eli opas, johon tulen palaamaan varmasti myöhemminkin, sillä yhdellä lukemalla ei voi mitenkään omaksua niin paljoa tietoa kuin kansien väliin on saatu mahtumaan."
Erityisluokanopettaja, Vilma-Riikka Tiittanen

Lue arvio kokonaisuudessaan

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-857-4
  • Nidottu, 337 sivua
  • Tilausnumero 153664500

Arvostelut kirjasta Adhd-käsikirja

adhd käsikirja

Hyvä perusteos eri ikäisiä adhd oireisia kohtaaville. Kirja sisältää konkreettisia ohjeita arkeen ja vuorovaikutukseen sekä huomioita toimintaympäristön muokkaamiseksi. Selkeästi koottu tietoa diagnosointiin, lääkitykseen ja tutkimuksiin liittyen. Olen hyötynyt kirjasta työssäni varhaiskasvatuksen erityisopettajana.

- Hille

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.