Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Seitsemän ja puoli oppia aivoista
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 33,90 €
JÄSENELLE 25,40 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-427-5
  • Sidottu, 184 sivua
  • Tilausnumero 635387994

Lisa Feldman Barrett

Seitsemän ja puoli oppia aivoista

Tiesitkö, että aivot eivät ole syntyneet ajattelua varten? Kurkkaa korvien väliin ja opi, kuinka aivosi oikeasti toimivat!

Tässä kirjassa tunnettu neurotutkija Lisa Feldman Barrett hälventää mystiikkaa harmaan massan ympäriltä. Kirjan seitsemän lyhyttä ja yleistajuista kirjoitusta — sekä yksi tiivis tarina aivojen evoluutiosta — tarjoavat ajatusmaailmaa avartavan katsauksen neurotieteisiin. Kirjasta selviää, miten aivot ovat kehittyneet ja rakentuneet, miksi aivojen rakenteella on merkitystä ja miten sinunkin aivosi työskentelevät yhdessä muiden ihmisten aivojen kanssa ja luovat kaiken, mitä koet. Samalla selviää, miksi on syytä hylätä ihmisen käyttäytymistä määrittävät yleiset myytit, kuten ajatus liskoaivoista tai vastakkainasettelu ajatusten ja tunteiden tai jopa biologisten ominaisuuksien ja kasvatuksen välillä. Kirja on täynnä yllätyksiä, huumoria ja tärkeitä huomioita, jotka vaikuttavat merkittävästi ihmisenä olemiseen.

Professori Lisa Feldman Barrett (PhD) on arvostettu neurotieteen tutkija. Hän on tehnyt käänteentekevää tutkimustyötä psykologian ja neurotieteen alalla, minkä ansiosta hän sijoittuu siihen yhden prosentin joukkoon tutkijoita, joiden julkaisuja on siteerattu eniten maailmassa.

"Kiehtovaa ja informatiivista, yleistajuista tiedettä parhaimmillaan.”
The Observer -sanomalehti

”Kirja on kuin romaani, jonka päähenkilöinä olemme me kaikki. Lue se! Se saa sinut ymmärtämään paremmin itseäsi ja ihmislajiasi.”
Leonard Mlodinow, kirjailija

“Älykäs ja ilahduttava katsaus sellaisiin aivoihin liittyviin asioihin, jotka useimmat meistä luulevat tietävänsä mutta eivät tiedä.”
Daniel Gilbert, kirjailija

Alkuperäisteos: Seven and a Half Lessons About the Brain
Suomentaja: Eija Tervonen

  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-427-5
  • Sidottu, 184 sivua
  • Tilausnumero 635387994

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.