Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Tilda ja Mauno
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 139,00 €
JÄSENELLE 132,10 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • ISBN 9789515682628
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 635388252

Elina Taras-Vaulasvirta

Tilda ja Mauno

Tekstit ja luetunymmärtämistehtävät

Luetunymmärtämistehtäviä sujuvan, ymmärtävän lukemisen harjoitteluun. Mukaansatempaavat tarinat ovat auttaneet vuosien ajan oppilaat tekstin ymmärtämiseen — kriittiseen tarkasteluun, silmäilevään lukemiseen, asioiden vertailuun sekä samaistumisen kautta nauttimaan lukemisesta.

Kun tarina alkaa elää, se vetää mukaansa. Lukemalla oppii lukemaan. Säännöllisesti Tilda ja Mauno -kirjaa käyttäneiden oppilaiden oppimistulokset ovat parantuneet merkittävästi.

Opettajalle tehtävät antavat ajankohtaisen tiedon oppilaan edistymisestä. Vanhemmille lukemisen edistyminen voidaan raportoida ajantasaisella tarkalla tiedolla. Tehtävät voi tarkistaa nopeasti ja helposti.
Kertomuksia voi myös käyttää keskustelun pohjana, tunteiden tunnistamisen, nimeämisen sekä itseilmaisun harjoittelun, tunneälyn ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Kysymyspatteristo auttavat selkeän ilmaisun kehittymiseen ja ehyiden virkkeiden kirjoittamiseen ja myös omien kokemusten ja ajatusten ilmaisemiseen.

Sopii esiopetukseen ja alakouluun.
Hinta sisältää koululle kopiointioikeuden.


SISÄLTÖ

* Kertomustekstit, 35 kertomusta
* Monivalintatehtävät ja vastaukset
* Kysymykset tekstistä sekä omakohtainen aiheeseen liittyvä kysymys

Elina Taras-Vaulasvirta on pitkän linjan pedagogi.
Hän on kirjoittanut kolme kertomuspohjaista luetunymmärtämisharjoituskirjaa, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Motivaatio saada lapsi lukemaan on hänen sydämen asiansa. Nähdä ilo lukijan kasvoilla, kun hän on päässyt lukemisen alkuun. Jatkuva kosketus oppilaisiin antaa hyvän pohjan tehdä uutta materiaalia ja myös kokeilla tekstejä ja tehtäviä oppilailla.

Pitkän uran tehneenä opettajana hän tuntee opettajan työn haasteet. Hän haluaa auttaa opettajia materiaalilla, joka tukee oppilaiden oppimista ja helpottaa opettajan työtä.

Elina Taras-Vaulasvirta haluaa oppilaidensa innostuvan elämän monimuotoisuudesta avaamalla lukijalle elämyksellisiä tekstejä ihmisten, eläinten, eri tieteen ja taiteen alojen maailmasta.

  • 2023
  • ISBN 9789515682628
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 635388252

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.