Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 29,80 €
JÄSENELLE 19,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • 2023
 • ISBN 9789524031172
 • Sidottu, 87 sivua
 • Tilausnumero 635388870

 • Suositusikä: 6+

Johanna Elomaa

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

Herkkyys on voimaa!

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit on valloittava satu siitä, miten jokainen voi löytää oman supervoimansa.Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjasta tuttu Oliver Oranki on kaapattu! Viidakkorumpali kertoo, että karvattomat otukset ovat vieneet hänet kiertävään sirkukseen. Hänet on pelastettava takaisin Paratiisimetsään, joten Pilvi Perhonen ja Milla-Maria Makakiapina panevat pompuksi.

Pelastusretken aikana Pilvi ja Milla-Maria tapaavat ainutlaatuisia eläimiä, joista kukin kamppailee omien epävarmuuksiensa kanssa. He oppivat jokaisesta kohtaamisesta uutta, ja humoristisesta matkasta muodostuu koskettava ja ikimuistoinen.

Johanna Elomaan toinen lastenkirja Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit kantaa voimaannuttavaa viestiä: Herkkyys on voimavara, ja peloista luopumalla voi löytää oman supervoimansa. Kun pääsemme epävarmuuksien yli ja luotamme toisiimme, olemme voittamattomia! Satu Kontisen ihastuttavasti kuvittama tarina on suunnattu 6—9-vuotiaille.

“Kirja on erinomainen teos hetkiin, jolloin aikuinen haluaa auttaa lapsia voittamaan pelkoja ja ymmärtämään, että jokainen on täydellinen omana itsenään. Kirja opettaa myös löytämään omat vahvuudet ja nauttimaan niistä.

Luin aiemmin Elomaan Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjan ja rakastuin siihen täysin. Tämä itsenäinen jatko-osa jatkaa samaa erinomaista linjaa. Kirja on koskettava ja laittaa aikuisenkin ajattelemaan pelkoja, vahvuuksia ja hyväksytyksi tulemista. Molemmissa teoksissa rakastan erityisesti sitä, että hahmot ovat hyvin erilaisia, mutta silti heidän kaikkien ajatukset ja toiminta esitetään yhtä arvokkaana ja oikeana ❤️

Niin lapsi kuin aikuinen voi samaistua moniin kirjan eläinhahmoihin, joista löytyy inhimillisiä piirteitä. Joukossamme on erityisherkkiä, vilkkaita, pelokkaita, rauhallisia ja ties millaisia ihmisiä, mutta kohtaamme elämässämme silti samoja asioita; persoonamme, kokemuksemme ja luonteenpiirteemme vaikuttavat siihen, miten niihin suhtaudumme. Juuri tämä on kirjojen rikkaus ja erityinen ansio, koska kirjojen avulla voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin ❤️ Olemme kaikki samassa myrskyssä erilaisin kulkupelein.” — opettaja

Johanna Elomaa (s. 1977) on porvoolainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita romaaneja ja elämäkertoja. Hänen kirjoittamansa Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit ilmestyi vuonna 2021, ja se oli ensimmäinen Hidasta elämää -lastenkirja.

 • 2023
 • ISBN 9789524031172
 • Sidottu, 87 sivua
 • Tilausnumero 635388870

 • Suositusikä: 6+

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.