Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
ADHD ja oppimisen tuki
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
LIITTYMISHINTA 4,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-451-809-3
  • Nidottu, 218 sivua
  • Tilausnumero 635675143

Erja Sandberg

ADHD ja oppimisen tuki

Huomioi yksilölliset tarpeet ja vahvuudet

Olisipa minut huomioitu lapsena, jolla on ongelmia — eikä lapsena, joka on ongelma.

Lapsella tai nuorella ilmenevät tarkkaavuuden pulmat, levottomuus ja impulsiivisuus haittaavat usein merkittävästi oppimista ja toisten kanssa toimimista. Tällöin hän saa herkästi myös negatiivista palautetta, ja hänen vahvuutensa unohtuvat.

Keskittymiskykyä edistävät toimintatavat, kuten selkeät tavoitteet, johdonmukainen ohjaaminen ja toiminnallisuuden lisääminen, auttavat oppilasta ja helpottavat opettajan työtä. Kirjassa kerrotaan oireita lieventävistä, oppimista tukevista ja vahvuudet huomioivista toimintatavoista niin varhaiskasvatuksessa, peruskoulussa, toisella asteella kuin korkea-asteella. Kirjassa huomioidaan myös koulutusten nivelvaiheet ja siirtyminen työelämään.

Teos lisää ymmärrystä lapsista ja nuorista, joilla on ADHD, ja antaa välineitä yksilölliseen tukemiseen.

  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-451-809-3
  • Nidottu, 218 sivua
  • Tilausnumero 635675143

Arvostelut kirjasta ADHD ja oppimisen tuki

Selkeä ja informatiivinen

Tämä opas on must opetustyössä. Oireista kerrotaan ytimekkäästi ja kirjassa on runsaasti vinkkejä toimintatapojen valitsemiseen.

- Saara

ADHD ja oppimisen tuki

Käytännönläheinen opas opetttajalle. Antaa selkeitä ja oikeasti toteuttamiskelpoisia ideoita, joilla adhd- lapsen koulutie helpottuu. Kirjassa käsitellään adhd- lapsen koulupolku adhd- aikuiseksi.

- AK

Vahvuuspuheen kautta voimaa arkeen

Tämä kirja tarjoaa lempeää ymmärrystä sekä tulevaisuuteen suuntautuvaa, käytännönläheistä pedagogista työskentelyotetta työskentelemiseen niiden lasten kanssa, joilla on nepsy piirteisiä käyttäytymisen haasteita. Oman tiimin kanssa erityistä huomiota tämän kirjan lukemisen jälkeen kiinnitimme Vahvuuspuheeseen, jonka kohdistamme lapseen sekä itseemme haastavissa kasvatustilanteissa. Tämä on auttanut lempeämpään suhtautumiseen lapseen ja itseen kasvattajana sekä vähentänyt ei toivottua käyttäytymistä.

- AS

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.