Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmaisun ilo
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-207-3
  • Sidottu, 339 sivua
  • Tilausnumero 100084667

Inkeri Ruokonen (toim.)

Ilmaisun ilo

Käsikirja 0-8-vuotiaiden taito- ja taidekasvatukseen

Ilmaisun ilo on ensimmäinen kokoomateos varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alkuopetuksen taito- ja taidekasvatukseen. Kirja antaa monipuolisia välineitä taidepainotteisen pedagogiikan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.

Taito- ja taidekasvatus on merkityksellistä lapsen kehitykselle varhaisvuosina. Taiteellinen toiminta antaa välineen itseilmaisulle ja yhdessäololle sekä edistää muun muassa lapsen mielikuvitusta, itseluottamusta ja monenlaisia taitoja.

Kirjassa esitellään taito- ja taidekasvatuksen osa-alueita niin tutkimusten kuin käytännön pedagogisten esimerkkien avulla. Teos on suunnattu varhaiskasvatuksen ja esi- ja alkuopetuksen työntekijöille ja alaa opiskeleville.

Kirjan toimittaja Inkeri Ruokonen toimii varhaiskasvatuksen pedagogiikan professorina Turun yliopistossa ja musiikkikasvatuksen dosenttina Helsingin yliopistossa. Hän on julkaissut lukuisia taito- ja taidekasvatuksen tutkimuksia ja alan oppimateriaalia opettajankoulutukseen.

Kirjan muut kirjoittajat ovat alansa johtavia tutkijoita, asiantuntijoita ja kouluttajia.

  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-207-3
  • Sidottu, 339 sivua
  • Tilausnumero 100084667

Arvostelut kirjasta Ilmaisun ilo

Tästä teoksesta tykkään tosi paljon! En ole vielä ehtinyt edes lukea loppuun ja tiedän jo että tämä tulee olemaan hyödyllinen. Kirjassa tekstejä monelta alan superammattilaiselta.

- Anni

Kattava teos taito- ja taideaineiden käyttöön varhaiskasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen.

- Katri

300 SIVUA TÄYTTÄ KULTAA

Aivan mieletön kirja! Kirja joka jakaa taidekasvatuksen ilo sanomaa, asian joka jää aivan liian usein pimentoon. Raudanlujien ammattilaisten tietoa, ajatuksia ja ihan käytännön vinkkejä, jotka aivan varmasti pääsevät osaksi omaa työskentelyä.

- Jasmin

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.