Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
SmartGames Vesipuisto
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 16,90 €
JÄSENELLE 16,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • peli
  • Tilausnumero 100090884

SmartGames Vesipuisto

Leiki kuurupiiloa vesieläinten kanssa!

Magneettinen matkapeli SmartGames Vesipuisto vie sinut vedenalaiseen maailmaan. Pelin tavoitteena on asettaa neljä palaa pelilaudalle niin, että vain haasteessa kuvatut vesieläimet jäävät näkyviin ja kaikki muut pysyvät piilossa.

Valitse haastekirjasta haaste ja laske montako kappaletta kutakin vesieläintä on näkyvillä. Koeta asettaa neljä palaa pelilaudalle siten, että vain haasteessa olevat eläimet jäävät näkyviin. Muut vesieläimet tulee saada piiloon palojen alle. Peli-idea on mainion yksinkertainen, mutta vähitellen vaikeutuvat haasteet antavat aivoille ajankulua pitkäksi aikaa!

SmartGames Vesipuisto on ainutlaatuinen loogista päättelykykyä harjaannuttava peli kaikenikäisille. Pelissä on 48 erilaista haastetta hyvin helposta erittäin vaikeaan. Peli kehittää loogista ajattelua, strategista suunnittelua sekä visuaalista ja avaruudellista hahmottamista.Matkapelin palat ovat magneettisia, joten ne pysyvät helposti kiinni pelilaudassa ja tallella. Pienen kokonsa ja magneettisten palojen ansiosta SmartGames Vesipuisto on erinomainen peli mukaan matkalle!

Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille.
48 haastetta helposta vaikeaan.
Sisältö: kätevä, kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet sekä neljä magneettista palaa.

Suositut magneettiset SmartGames-matkapelit

Mainiot SmartGames matkapelit ovat asiakkaiden suosikkeja vuodesta toiseen! Pelit ovat näppärän kokoisia ja sopivat pieneenkin tilaan. Osat ovat magneettisia, joten pelaamisen aikana ne pysyvät kiinni pelilaudassa. Ja koko pelin voi sulkea nepparilla kuin kirjan. Peliohjeet, haasteet, vastaukset ja pelinappulat — kaikki kätevässä ja kompaktissa paketissa!

SmartGames-logiikkapelisarjan magneettisista matkapeleistä on jokaisen helppo löytää oma suosikkinsa. Pelien hauskat aiheet innostavat pelaamaan ja etsimään oikeita ratkaisuja haasteisiin. Jokainen magneettinen matkapeli sisältää 48 haastetta neljässä eri vaikeustasossa. Peleissä riittää siis mukavaa aivojumppaa pitemmänkin lomamatkan ajaksi! Eritasoisten haasteiden ansiosta sama peli sopii sekä lasten että aikuisten ratkottavaksi!

Magneettiset matkapelit tarjoavat hauskaa ajankulua automatkalle, lentokoneeseen, junaan, mökille ja kotiin!
Monikäyttöiset magneettiset matkapelit

Magneettiset SmartGames-matkapelit ovat käteviä lahjoja esimerkiksi kaverisynttäreille ja ne sopivat vaikkapa tuliaisiksi. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös käteviä postittaa saajalleen.

Kuten muutkin SmartGames-logiikkapelit myös magneettiset matkapelit ovat kehittäviä ja opettavaisia. Siksi ne ovat erinomaisia pelejä myös koulujen ja päiväkotien käytössä. Kokonsa ja hintansa puolesta niitä voi hankkia useampia luokkaa tai ryhmää kohti. Magneettiset pelit ovat myös hiljaisia käytössä, joten niiden pelaaminen ei aiheuta häiriötä.

  • 2022
  • peli
  • Tilausnumero 100090884

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.