Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "open kirjablogi"

Jokaisen opettajan tai ryhmänjohtajan voimateos

Olen luokanopettajana huomannut, kuinka ryhmää ei voi jättää ajelehtimaan itsekseen ja vaan toivoa, että siitä muodostuisi kuin ihmeen kaupalla kiva ja toimiva.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Anna Ahonen - 30.9.2022

Sanojen taiat ja lukemisen loitsut

"Testasin ensimmäisenä 1.lk oppilaideni kanssa muun muassa kartio-battlea, jota ei olisi maltettu lopettaa."

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jenni Mäkinen - 9.8.2022

Kirja-arviot

Vanhoilla sivuillamme oli osio nimeltä Open kirjablogi. Löydät vanhat kirja-arviot nyt täältä. Uudet kirja-arviot tulevat artikkeleina jatkossa ja ovat löydettävissä "kirja-arviot"-tägillä.

Lue lisää...

16.8.2021

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

motivaatiopsykologiapositiivisen psykologian voimavahvuusopetuskirjavinkitpalauteharjoituksetläsnäolotaidotalkuopetusonnistuminenkoulutuksettunnetaidotitsesäätelyoppilaiden hyvinvointipalautuminenvuorovaikutustaidottoiminnallinen oppiminenryhmäyttäminenmaltti ja sinnihuomaa hyväluonteenvahvuudetkirja-arviotjaksaminenopen kirjablogiryhmä toimivaksi -kirjaliikuntaarviojäsenemme kertootunnesäätelyopetustyöhyvinvointiesiopetusvahvuudetpositiivinen pedagogiikkaammattikirjatitsesäätelyntaidotkeskittymiskykykohtaamisen taidotneurokirjovinkitkyytitiimityöempatiakukoistava kasvatuskehittyminenvireystilat luokassaarvontaoppiminenvinkkipankkivuorovaikutusammattikirjallisuustyöhyvinvointihyvinvointitaidoterityisopetustaitoharjoitteluryhmäopetusmenetelmäpositiivinen kasvatusneurokirjon oppilasopettajan tietopalvelun jäsenyysopettajan työ

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.