Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "jaksaminen"

Hyvinvointibingo tukemaan jaksamistasi - jaa myös kollegalle

Haluamme tukea sinua tärkeässä työssäsi lasten ja nuorten kanssa. Haluamme tehdä sen auttamalla sinua jaksamaan! Siksi teimme sinulle hyvinvointibingon.

Lue lisää...

10.8.2023

Aikuinen toimii mallina lapselle myös suhteessaan toisiin työpaikan aikuisiin - ota käyttöön Onnistumisten palaveri

Tietoisuutta positiiviseen toimintaan tarvitaan etenkin, jos kiire ja haastava käyttäytyminen ovat arkipäivää. Aikuinen mallintaa toimintaa aina myös suhteessaan toisiin aikuisiin. Aikuiset ja työyhteisö kukoistavat, kun yksilöt tuntevat toisensa, suhtautuvat toisiinsa luottavaisesti ja myötätuntoisesti ja auttavat toisiaan onnistumaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo & Kaisa Vuorinen - 24.8.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

harjoituksetkohtaamisen taidotkyytiarvontahuomaa hyvähyvinvointitaidotkoulutukseterityisopetusmaltti ja sinnipalautevinkkipankkiammattikirjallisuusvuorovaikutusjäsenemme kertooneurokirjotoiminnallinen oppiminenkukoistava kasvatustunnesäätelyläsnäolotaidotjaksaminenvireystilat luokassaesiopetusluonteenvahvuudettiimityönepsyliikuntatunnetaidotkeskittymiskykyvahvuusopetustyöhyvinvointivinkitoppilaiden hyvinvointiopetusmenetelmäitsesäätelyntaidotonnistuminenneurokirjon oppilaspositiivinen kasvatusryhmä toimivaksi -kirjapalautuminenalkuopetusitsesäätelyryhmäopetustyövahvuudetopen kirjablogihaastava käyttäytyminenvuorovaikutustaidotkirjavinkitopettajan työryhmäyttäminenammattikirjatkehittyminentaitoharjoittelumotivaatiopsykologiaopettajan tietopalvelun jäsenyysoppiminenpositiivinen pedagogiikkahyvinvointikirja-arviotpositiivisen psykologian voimaarvioempatiaaistiherkkyys

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.