Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "kirja-arviot"

Aistitiedon käsittelyn vaikeuksia esiintyy eri arvioiden mukaan enintään joka kuudennella

Tieto auttaa kasvattajaa tunnistamaan haasteita ja tukemaan lapsia tai nuoria niiden kanssa. Kuten kirjassakin sanotaan, monesti käytös saatetaan tulkita huonona käytöksenä tai tahallisuutena, vaikka se saattaisikin olla stressireaktio aistisäätelyn pulmaan liittyen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Vilma-Riikka Röntynen - 20.5.2024

Tietorikas käsikirja koulupoissaoloihin puuttumiseen

"Jos kaikki tämän kirjan sisältämä tieto saataisiin levitettyä käytännön tasolle kouluihin, uskon, että myös poissaoloja olisi paljon vähemmän."

Lue lisää...

Kirjoittanut: Vilma-Riikka Röntynen - 16.11.2023

Kirja, jonka toivoisit omistavasi ympäristöopin tunnilla

Kirja etenee tarinanomaisesti, aloittaen Sohvi-lapsen esittelyllä. Sohvista kerrotaan muun muassa lempiasioita ja pelkoja, sekä kuvataan luonteenpiirteitä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jenni Mäkinen - 18.4.2023

Jokaisen opettajan tai ryhmänjohtajan voimateos

Olen luokanopettajana huomannut, kuinka ryhmää ei voi jättää ajelehtimaan itsekseen ja vaan toivoa, että siitä muodostuisi kuin ihmeen kaupalla kiva ja toimiva.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Anna Ahonen - 30.9.2022

Kieli tarttuu leikiten on idearikas opas varhennettuun kielenopetukseen

Tämä opas tulisi olla jokaisen opettajan saatavilla, jotta varhennettu kielenopetus olisi mahdollisimman käytännönläheistä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eeva Bäckström - 1.3.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

ryhmä toimivaksi -kirjaliikuntamotivaatiopsykologiavahvuudetvireystilat luokassakohtaamisen taidotkyytiempatiaopetusmenetelmäpalautuminenpalautetyöhyvinvointiryhmäluonteenvahvuudetvuorovaikutusläsnäolotaidotkoulutuksetaistiherkkyysarvontanepsyjäsenemme kertootoiminnallinen oppiminenpositiivinen kasvatusneurokirjoammattikirjallisuuserityisopetushuomaa hyväesiopetustaitoharjoittelukirja-arviotharjoituksetvinkithyvinvointitaidotvahvuusopetusitsesäätelyoppilaiden hyvinvointionnistuminenkirjavinkithaastava käyttäytyminenjaksaminentunnetaidotryhmäyttäminenitsesäätelyntaidottiimityöammattikirjatkehittyminenopen kirjablogipositiivisen psykologian voimavinkkipankkineurokirjon oppilaspositiivinen pedagogiikkaopetustyöhyvinvointiopettajan tietopalvelun jäsenyysalkuopetuskukoistava kasvatusopettajan työoppiminenmaltti ja sinnivuorovaikutustaidotarviokeskittymiskykytunnesäätely

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.