Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "koulutukset"

Oppilaan koulussa näkyvät haasteet ovat aina viesti jostain

Tuen rakentaminen alkaa tilanteen arvioimisesta ja haasteiden kartoittamisesta. Tärkeää on katsoa ulospäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja etsiä toiminnan syytä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 1.8.2023

Suomen innostavin etätapahtuma Kyyti2022 kokoaa opettajat taas yhteen

Kiittävää palautetta vuonna 2021 kerännyt Kyyti-tapahtuma syntyi vahingossa, korona-ajan oikkuna. Tarkoitus oli järjestää vain vähän isompi etätapahtuma Freeed.com-palvelun kasvavalle opettajayhteisölle. Tuloksena oli suuren suosion kerännyt Veso-tapahtuma, joka löysi heti paikkansa Suomen tapahtumakartalta.

Lue lisää...

17.1.2022

Vahvuuksiin keskittymisen ytimessä on jokapäiväiseen elämään vaikuttaminen

Kaikki ihmiset haluavat elää hyvää ja merkityksellistä elämää. Tämän pitäisi olla myös jokaisen oikeus. Erityisesti hyvä ja merkityksellinen elämän alku pitäisi voida taata lapsille.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo-Malmivaara & Kaisa Vuorinen - 27.9.2021

Ilmaiset koulutukset opettajille tänä syksynä - ilmoittaudu mukaan ja kutsu kollegasi!

Järjestämme tänä syksynä koulutuksia verkon välityksellä. Jaa koulutukset kollegallesi: koulutukset ovat ilmaisia.

Lue lisää...

26.8.2021

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

harjoituksetoppiminenmaltti ja sinniarvontaesiopetuskohtaamisen taidotonnistuminenjäsenemme kertooopetusmenetelmäoppilaiden hyvinvointineurokirjon oppilastyöhyvinvointipositiivinen pedagogiikkaryhmähyvinvointivinkkipankkipositiivinen kasvatustiimityövuorovaikutusryhmäyttäminenopettajan tietopalvelun jäsenyystaitoharjoitteluvahvuudetjaksaminenpositiivisen psykologian voimaammattikirjallisuusliikuntahuomaa hyväempatiaammattikirjatarvioneurokirjovireystilat luokassakehittyminenluonteenvahvuudetpalautenepsyhyvinvointitaidotpalautuminenhaastava käyttäytyminenkirjavinkitopettajan työerityisopetusopetustyövuorovaikutustaidottunnetaidotläsnäolotaidotkoulutuksettunnesäätelykirja-arviotitsesäätelyntaidotaistiherkkyystoiminnallinen oppiminenalkuopetuskukoistava kasvatuskyytiryhmä toimivaksi -kirjavinkitvahvuusopetusitsesäätelyopen kirjablogimotivaatiopsykologiakeskittymiskyky

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.