Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "kehittyminen"

"Ammatillinen kehittyminen tekee minusta paremman työkaverin, opettajan ja kasvattajan", sanoo jäsenemme Nina

"Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. On upeaa, että aina voi kehittyä ja kehittää oma työtään", sanoo jäsenemme Nina.

Lue lisää...

18.1.2022

KYYTI 2022 on Suomen innostavin korona-ajan opetusalan tapahtuma

KYYTI 2022 on Suomen innostavin korona-ajan opetusalan tapahtuma, jossa kohtaavat parhaat puhujat, ajankohtaisimmat aiheet sekä kiinnostavimmat opetusalan innovaatiot. Toimimme tapahtuman yhteistyökumppanina.

Lue lisää...

12.1.2022

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

kirjavinkitvuorovaikutustaidotpositiivinen pedagogiikkaryhmätyöhyvinvointihyvinvointitaidotkukoistava kasvatusneurokirjon oppilasopetustyöpalautetaitoharjoitteluryhmäyttäminenarvontaarviotoiminnallinen oppiminenonnistuminenhyvinvointihuomaa hyväläsnäolotaidotliikuntavinkitkohtaamisen taidoterityisopetusharjoituksetopettajan tietopalvelun jäsenyysalkuopetustunnetaidotkoulutuksettiimityöammattikirjatmaltti ja sinnikehittyminenoppilaiden hyvinvointikirja-arviotitsesäätelyntaidotvuorovaikutusempatiakeskittymiskykyvahvuusopetuspalautuminenitsesäätelyesiopetusmotivaatiopsykologiaryhmä toimivaksi -kirjaopettajan työtunnesäätelyvahvuudetjaksaminenoppiminenpositiivisen psykologian voimavinkkipankkivireystilat luokassaammattikirjallisuusopen kirjablogipositiivinen kasvatuskyytiluonteenvahvuudetjäsenemme kertooneurokirjoopetusmenetelmä

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.