Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "ammattikirjat"

Vahvuuksille perustuvia reittejä rakentamassa

Oppilaani opettivat minulle sen, mikä voima on omalla innostuksella, aitoudella ja uskolla ihmiseen - sillä, että työtään tekee kokosydämisesti.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Sanna Wenström - 7.4.2022

Erityisluokanopettaja Mari Reijonen kokee onnistuneensa, kun oppilas huomaa onnistuvansa

"Nämä pienet hetket, joissa saatamme katsoa toisiamme silmiin, tapahtuvat dialogisessa vuorovaikutuksessa ja tuovat minulle suuria onnistumisen kokemuksia."

Lue lisää...

28.1.2022

"Ammatillinen kehittyminen tekee minusta paremman työkaverin, opettajan ja kasvattajan", sanoo jäsenemme Nina

"Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. On upeaa, että aina voi kehittyä ja kehittää oma työtään", sanoo jäsenemme Nina.

Lue lisää...

18.1.2022

"Hervoton naurukohtaus kahvitauolla antaa voimaa ja iloa työntekoon", kertoo jäsenemme Ida-Maria

Työkaverit ovat ehdottomasti tärkein voimavara opettaja Ida-Maria Sillanpäälle. "Työkaverit auttavat jaksamaan raskainakin päivinä", hän kertoo.

Lue lisää...

18.1.2022

Vaikka suhde oppilaisiin on ammatillinen, voi se kuitenkin olla välittävä

Kohtaamisen tärkeydestä puhutaan väsymykseen asti, mutta kukaan ei ole ehkä kertonut sitä, miten olla kohtaava opettaja - sellainen joka näkee jokaisen oppilaan. Näkyväksi tekemisen taito vastaa tähän jakamalla opetusalan niin sanottua hiljaista tietoa.

Lue lisää...

14.1.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

neurokirjon oppilashaastava käyttäytyminenryhmäkirja-arviotvuorovaikutusesiopetustiimityöjäsenemme kertooitsesäätelyopetusmenetelmäoppiminenammattikirjatopettajan tietopalvelun jäsenyystunnetaidothuomaa hyväkukoistava kasvatusliikuntaluonteenvahvuudetkeskittymiskykyhyvinvointitaidotjaksaminenpalautuminenmaltti ja sinnimotivaatiopsykologiaopen kirjablogiammattikirjallisuuskyytikoulutuksetaistiherkkyysryhmäyttäminentaitoharjoittelutunnesäätelypalauteharjoituksetkohtaamisen taidotkehittyminenalkuopetushyvinvointiitsesäätelyntaidotvinkkipankkiryhmä toimivaksi -kirjaarvontavuorovaikutustaidotvahvuusopetusvahvuudeterityisopetustyöhyvinvointioppilaiden hyvinvointivinkitpositiivinen kasvatusnepsyopettajan työvireystilat luokassaläsnäolotaidotneurokirjoonnistuminenopetustyöpositiivinen pedagogiikkaarviopositiivisen psykologian voimatoiminnallinen oppiminenkirjavinkitempatia

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.