Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "ammattikirjallisuus"

Ammattikirjojen lukeminen auttaa tekemään arjesta sujuvampaa

"On palkitsevaa seurata oppilaiden kasvua vuosien varrella." kertoo Jaana Turunen. Hänen mukaansa oppilaiden koulupolulla mukana kulkeminen on yksi parhaimpia puolia luokanopettajan työssä.

Lue lisää...

12.8.2023

Hauskuus ja yllätyksellisyys voimantuojina

Hauskuus ja oma mielenkiinto opettamista kohtaan näkyy Mirkalla myös arjessa. " - välillä huomaan esim. uppoutuvanimiettimään iltaisin, että millä tavalla säilöisin opetusmateriaaleja mahdollisimman selkeästi" - ihan vain koska sen kokee hauskaksi!

Lue lisää...

1.8.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

luonteenvahvuudetesiopetusläsnäolotaidotpalauteharjoituksetoppilaiden hyvinvointitoiminnallinen oppiminenvireystilat luokassakirjavinkitkehittyminenvinkkipankkiopettajan työpositiivisen psykologian voimajaksaminenneurokirjon oppilaspositiivinen kasvatuskoulutuksetkyytihaastava käyttäytyminenalkuopetusmaltti ja sinniopen kirjablogiaistiherkkyysarvioryhmähyvinvointitaidottaitoharjoitteluonnistuminenopetustyövahvuusopetusopetusmenetelmäkukoistava kasvatuspalautuminenkirja-arviotoppiminenneurokirjohyvinvointiliikuntavinkitpositiivinen pedagogiikkatiimityöopettajan tietopalvelun jäsenyyshuomaa hyväitsesäätelyntaidotryhmä toimivaksi -kirjatyöhyvinvointiarvontaerityisopetuskeskittymiskykyryhmäyttäminentunnesäätelytunnetaidotempatiavahvuudetitsesäätelyvuorovaikutusnepsyvuorovaikutustaidotkohtaamisen taidotmotivaatiopsykologiajäsenemme kertooammattikirjallisuusammattikirjat

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.