Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "opettajan tietopalvelun jäsenyys"

Ammattikirjojen lukeminen auttaa tekemään arjesta sujuvampaa

"On palkitsevaa seurata oppilaiden kasvua vuosien varrella." kertoo Jaana Turunen. Hänen mukaansa oppilaiden koulupolulla mukana kulkeminen on yksi parhaimpia puolia luokanopettajan työssä.

Lue lisää...

12.8.2023

Hauskuus ja yllätyksellisyys voimantuojina

Hauskuus ja oma mielenkiinto opettamista kohtaan näkyy Mirkalla myös arjessa. " - välillä huomaan esim. uppoutuvanimiettimään iltaisin, että millä tavalla säilöisin opetusmateriaaleja mahdollisimman selkeästi" - ihan vain koska sen kokee hauskaksi!

Lue lisää...

1.8.2023

Jäsenemme Emma Laakkonen kokee olevansa ammattikirjojen ansiosta monipuolisempi opettaja

Emman mielestä parasta hänen työssään on oppilaiden onnistumisten näkeminen ja se, että työtä voi tehdä omalla persoonallaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 16.8.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

empatiatoiminnallinen oppiminenerityisopetuskukoistava kasvatuspalautealkuopetusjaksaminenkyytikehittyminenoppilaiden hyvinvointitunnesäätelyarviovahvuudetkoulutuksetryhmävireystilat luokassaopen kirjablogineurokirjojäsenemme kertootaitoharjoittelukohtaamisen taidottiimityöitsesäätelyntaidotkeskittymiskykykirjavinkithuomaa hyvävahvuusopetusvinkitopettajan työoppiminenhaastava käyttäytyminenliikuntatunnetaidotitsesäätelyopetustyövuorovaikutusvinkkipankkiluonteenvahvuudetopettajan tietopalvelun jäsenyysharjoituksetvuorovaikutustaidotmotivaatiopsykologiatyöhyvinvointipositiivisen psykologian voimaesiopetusmaltti ja sinniarvontahyvinvointipalautuminenammattikirjallisuuspositiivinen kasvatusammattikirjatryhmäyttäminenläsnäolotaidotneurokirjon oppilaspositiivinen pedagogiikkaopetusmenetelmäryhmä toimivaksi -kirjahyvinvointitaidotkirja-arviotonnistuminen

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.