Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "opettajan työ"

Ammattikirjojen lukeminen auttaa tekemään arjesta sujuvampaa

"On palkitsevaa seurata oppilaiden kasvua vuosien varrella." kertoo Jaana Turunen. Hänen mukaansa oppilaiden koulupolulla mukana kulkeminen on yksi parhaimpia puolia luokanopettajan työssä.

Lue lisää...

12.8.2023

Hauskuus ja yllätyksellisyys voimantuojina

Hauskuus ja oma mielenkiinto opettamista kohtaan näkyy Mirkalla myös arjessa. " - välillä huomaan esim. uppoutuvanimiettimään iltaisin, että millä tavalla säilöisin opetusmateriaaleja mahdollisimman selkeästi" - ihan vain koska sen kokee hauskaksi!

Lue lisää...

1.8.2023

10 tärkeää ajatusta tulevaan syksyyn

Olemalla aito ja välittävä opettaja, voit jakaa jokaiseen koulupäivään sitä läsnäoloa ja hyvää, jota me kaikki tarvitsemme.

Lue lisää...

4.8.2022

Opettajan työssä parasta on pienten oppijoiden aidot tunteet

Ammattikirjojen ansiosta Noora on kiinnostunut erityisen paljon tunteista ja tunnekasvatuksesta koulussa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 1.8.2022

"Hervoton naurukohtaus kahvitauolla antaa voimaa ja iloa työntekoon", kertoo jäsenemme Ida-Maria

Työkaverit ovat ehdottomasti tärkein voimavara opettaja Ida-Maria Sillanpäälle. "Työkaverit auttavat jaksamaan raskainakin päivinä", hän kertoo.

Lue lisää...

18.1.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

jäsenemme kertooopen kirjablogiliikuntaopetustyöläsnäolotaidotkyytitaitoharjoitteluempatiatiimityöneurokirjohuomaa hyvämaltti ja sinniharjoituksetpositiivinen pedagogiikkaryhmäkohtaamisen taidotonnistuminenryhmäyttäminenvahvuudetesiopetusmotivaatiopsykologiaitsesäätelykirjavinkitkeskittymiskykykirja-arviotpositiivisen psykologian voimavuorovaikutusoppilaiden hyvinvointikehittyminenitsesäätelyntaidotalkuopetusarvioopettajan työtunnesäätelykukoistava kasvatusopettajan tietopalvelun jäsenyysarvontavinkkipankkivahvuusopetusvuorovaikutustaidotammattikirjallisuuspalautekoulutuksetneurokirjon oppilashyvinvointivireystilat luokassaopetusmenetelmähyvinvointitaidotjaksaminenoppiminenammattikirjatryhmä toimivaksi -kirjaerityisopetusvinkitpalautuminentunnetaidotluonteenvahvuudettoiminnallinen oppiminenpositiivinen kasvatustyöhyvinvointi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.