Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "positiivinen pedagogiikka"

Positiivista pedagogiikkaa rakentamassa? Huomioi nämä.

Positiivisessa pedagogiikassa vaalitaan lämmintä, välittävää ja turvallista ilmapiiriä ja pidetään huolta jokaisesta kouluyhteisön jäsenestä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eliisa Leskisenoja - 9.12.2022

Positiivisen opettajan kuusi ominaisuutta

Positiivinen opettaja opettaa oppilailleen, miten vastoinkäymisistä voi kummuta jotain sellaista hyvää, johon heillä ei muuten olisi ollut pääsyä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eliisa Leskisenoja - 24.11.2022

Aikuinen toimii mallina lapselle myös suhteessaan toisiin työpaikan aikuisiin - ota käyttöön Onnistumisten palaveri

Tietoisuutta positiiviseen toimintaan tarvitaan etenkin, jos kiire ja haastava käyttäytyminen ovat arkipäivää. Aikuinen mallintaa toimintaa aina myös suhteessaan toisiin aikuisiin. Aikuiset ja työyhteisö kukoistavat, kun yksilöt tuntevat toisensa, suhtautuvat toisiinsa luottavaisesti ja myötätuntoisesti ja auttavat toisiaan onnistumaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo & Kaisa Vuorinen - 24.8.2022

Vahvuuksiin keskittymisen ytimessä on jokapäiväiseen elämään vaikuttaminen

Kaikki ihmiset haluavat elää hyvää ja merkityksellistä elämää. Tämän pitäisi olla myös jokaisen oikeus. Erityisesti hyvä ja merkityksellinen elämän alku pitäisi voida taata lapsille.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo-Malmivaara & Kaisa Vuorinen - 27.9.2021

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

palauteryhmäyttäminenesiopetusvuorovaikutusläsnäolotaidottyöhyvinvointiempatiaitsesäätelyopetusmenetelmäkehittyminenopetustyökohtaamisen taidotvireystilat luokassaluonteenvahvuudetjaksaminenhyvinvointitaitoharjoitteluerityisopetushuomaa hyväarvontaarvioryhmä toimivaksi -kirjavinkitopen kirjablogivinkkipankkipositiivinen pedagogiikkatunnesäätelykeskittymiskykytunnetaidotopettajan tietopalvelun jäsenyyskirja-arviotpositiivisen psykologian voimahyvinvointitaidotitsesäätelyntaidotammattikirjallisuustoiminnallinen oppiminenvahvuudetkyytineurokirjooppiminenharjoituksetjäsenemme kertooopettajan työneurokirjon oppilaspalautuminenonnistuminenmotivaatiopsykologiakirjavinkitvahvuusopetustiimityöryhmäoppilaiden hyvinvointiammattikirjatmaltti ja sinnivuorovaikutustaidotkoulutuksetalkuopetuspositiivinen kasvatusliikuntakukoistava kasvatus

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.