Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit henkilöltä Maria Matilainen

Oppilaan koulussa näkyvät haasteet ovat aina viesti jostain

Tuen rakentaminen alkaa tilanteen arvioimisesta ja haasteiden kartoittamisesta. Tärkeää on katsoa ulospäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja etsiä toiminnan syytä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 1.8.2023

Jumiutuva oppilas tarvitsee aikuisen tukea

Jumiutuminen kertoo meille aikuisille siitä, että vaatimukset ylittivät juuri lapsen kognitiivisen kyvyn toimia joustavasti.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 7.3.2023

Neurokirjon oppilas -kirja on syntynyt syvästä halusta olla neurokirjon lasten ja nuorten puolella

Neurokirjon oppilas Opettajan ja ohjaajan työkalupakki syntyi antoisan ja välillä haastavan nepsyarjen keskelle kirjaksi, josta löytyy työkaluja seuraavaan päivään ja askelmerkkejä eteenpäin.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 6.2.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

taitoharjoittelumotivaatiopsykologiaopetustyökohtaamisen taidotvahvuusopetusvuorovaikutustaidotarviopalautevahvuudetopettajan tietopalvelun jäsenyystoiminnallinen oppiminentunnesäätelyneurokirjopositiivinen kasvatusammattikirjallisuusitsesäätelykukoistava kasvatuskeskittymiskykypositiivinen pedagogiikkaopen kirjablogivinkitpositiivisen psykologian voimaerityisopetusjaksaminenkirja-arviotmaltti ja sinnikirjavinkitkyytiryhmä toimivaksi -kirjaryhmäyttäminenhuomaa hyvähyvinvointitaidotvireystilat luokassaammattikirjattunnetaidothyvinvointiluonteenvahvuudetvinkkipankkipalautuminenonnistuminenempatiaopettajan työoppilaiden hyvinvointioppiminentyöhyvinvointivuorovaikutusitsesäätelyntaidotneurokirjon oppilasarvontaliikuntaesiopetusryhmäalkuopetuskehittyminenkoulutuksettiimityöjäsenemme kertooharjoituksetopetusmenetelmäläsnäolotaidot

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.