Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Positiivista ilmapiiriä edistävä ryhmäyttämisharjoitus

Ryhdyin kokeilemaan opetusryhmilläni erilaisia vuorovaikutusharjoituksia. Vähitellen huomasin, kuinka oppilaiden väliset suhteet alkoivat rakentumaan ja yhteistyöstä tuli vahvempaa.

Lue lisää...

7.2.2023

Neurokirjon oppilas -kirja on syntynyt syvästä halusta olla neurokirjon lasten ja nuorten puolella

Neurokirjon oppilas Opettajan ja ohjaajan työkalupakki syntyi antoisan ja välillä haastavan nepsyarjen keskelle kirjaksi, josta löytyy työkaluja seuraavaan päivään ja askelmerkkejä eteenpäin.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 6.2.2023

Kolme läsnäoloa vahvistavaa harjoitusta oppilaille

Tietoisuus- ja läsnäolotaitojen harjoittelu koulussa on perusteltua, sillä oman mielen hallinta on ihmisen perustaito ja edellytys kaikelle oppimiselle.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 1.2.2023

Ikiaikainen oppimisen keino käyttöön

Teematarinallisessa työtavassa opettaja suunnittelee oppimiskokonaisuuden juonen ja oppilaat keksivät, luovat ja esittävät tarinan. Tarinan voi toteuttaa monin keinoin, esimerkiksi kirjoittaen, kertoen, piirtäen ja valokuvaten.

Lue lisää...

19.1.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

opettajan tietopalvelun jäsenyyspositiivinen kasvatustoiminnallinen oppiminenharjoituksetitsesäätelyntaidotpalautevireystilat luokassapalautuminenryhmäkirja-arviotopetustyöerityisopetusneurokirjoesiopetusempatiaitsesäätelyopettajan työluonteenvahvuudetammattikirjallisuustunnetaidothyvinvointivinkkipankkimotivaatiopsykologiakukoistava kasvatusvahvuusopetusoppilaiden hyvinvointinepsyhaastava käyttäytyminentiimityöammattikirjattaitoharjoittelukeskittymiskykyläsnäolotaidotliikuntatunnesäätelyryhmäyttäminenarviopositiivinen pedagogiikkatyöhyvinvointikehittyminenneurokirjon oppilasryhmä toimivaksi -kirjamaltti ja sinniaistiherkkyyshyvinvointitaidotopetusmenetelmäoppiminenvuorovaikutustaidotjäsenemme kertoojaksaminenopen kirjablogialkuopetusvuorovaikutusonnistuminenvahvuudetarvontahuomaa hyväpositiivisen psykologian voimakyytikoulutuksetkirjavinkitvinkitkohtaamisen taidot

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.