Usein neurokirjon oppilailla esiin nouseva vahva häpeän tunne tulee siitä kokemuksesta, että on kokenut olevansa koko ikänsä jotenkin vääränlainen ja reagoineensa ja käyttäytyneensä väärällä tavalla kotona, koulussa ja vertaisryhmissä. Ympäristöstä pienestä lapsesta saakka tullut negatiivinen palaute on voinut saada tätä aikaan.
Lue lisää...Riemuvoittoja on harvakseltaan, suojuoksua sitäkin enemmän.
Lue lisää...Mieti, miten paljon opettajan ja kasvattajan työssäsi on tällä hetkellä aineksia PERMA-pilareihin.
Lue lisää...Positiivinen kasvatus on levinnyt kouluihin ympäri Suomen. Silti lasten ja nuorten pahoinvointi lisääntyy, ja koulut kamppailevat käytösongelmien kanssa. Onko positiivinen kasvatus vaikuttavaa?
Lue lisää...On tärkeää pysähtyä miettimään, pyöriikö lapsen ympärillä koulussa negatiivinen vai positiivinen kehä.
Lue lisää...haastava käyttäytyminenneurokirjon oppilastyöhyvinvointitunnesäätelykeskittymiskykyvinkkipankkiaistiherkkyyserityisopetusonnistuminenhyvinvointitaidotopen kirjablogitunnetaidottoiminnallinen oppiminenammattikirjatkehittyminenkoulutuksetopetusmenetelmätaitoharjoitteluvahvuudetvinkitammattikirjallisuushuomaa hyväpalautuminenjaksaminenhyvinvointiliikuntaoppiminenkukoistava kasvatusopetustyöläsnäolotaidotharjoituksetkiusaaminenneurokirjoitsesäätelyntaidotvireystilat luokassajäsenemme kertooalkuopetuspositiivinen kasvatusvuorovaikutuseducaryhmä toimivaksi -kirjaitsesäätelyarviooppilaiden hyvinvointitiimityöesiopetusmotivaatiopsykologiamaltti ja sinniopettajan tietopalvelun jäsenyyskirjavinkitnepsypositiivinen pedagogiikkavahvuusopetuskohtaamisen taidotpalauteturvallisuusluonteenvahvuudetvuorovaikutustaidotarvontaryhmäyttäminenempatiakirja-arviotryhmäpositiivisen psykologian voimakyytiopettajan työ