Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Neurokirjon oppilas -kirja on syntynyt syvästä halusta olla neurokirjon lasten ja nuorten puolella

Neurokirjon oppilas Opettajan ja ohjaajan työkalupakki syntyi antoisan ja välillä haastavan nepsyarjen keskelle kirjaksi, josta löytyy työkaluja seuraavaan päivään ja askelmerkkejä eteenpäin.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 6.2.2023

Kolme läsnäoloa vahvistavaa harjoitusta oppilaille

Tietoisuus- ja läsnäolotaitojen harjoittelu koulussa on perusteltua, sillä oman mielen hallinta on ihmisen perustaito ja edellytys kaikelle oppimiselle.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 1.2.2023

Ikiaikainen oppimisen keino käyttöön

Teematarinallisessa työtavassa opettaja suunnittelee oppimiskokonaisuuden juonen ja oppilaat keksivät, luovat ja esittävät tarinan. Tarinan voi toteuttaa monin keinoin, esimerkiksi kirjoittaen, kertoen, piirtäen ja valokuvaten.

Lue lisää...

19.1.2023

Educan ohjelmavinkit - käy katsomassa nämä!

Opettajan Tietopalvelu on tottakai mukana Educassa. Odotamme näkevämme sinut pitkästä aikaa! Siitä onkin jo aikaa, kun ollaan päästy esittelemään meidän ammattikirjoja livenä, joten lämpimästi tervetuloa osastollemme 6 a 60 hypistelemään uutuuksia ja tarjouksia!

Lue lisää...

17.1.2023

Kolme yhteishenkeä vahvistavaa liikunnallista harjoitetta

Koulussa voidaan tehdä paljon sen eteen, että jokainen oppilas voisi löytää liikunnan ilon.

Lue lisää...

16.1.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

opettajan tietopalvelun jäsenyyspalautevuorovaikutustaidotryhmäyttäminenopettajan työtunnesäätelyoppiminentyöhyvinvointipositiivisen psykologian voimamaltti ja sinniluonteenvahvuudetmotivaatiopsykologiaonnistuminenoppilaiden hyvinvointitunnetaidottaitoharjoittelujaksaminenammattikirjatryhmävireystilat luokassatiimityöopetusmenetelmähuomaa hyväjäsenemme kertookehittyminenkohtaamisen taidotvahvuudetvinkitkirjavinkittoiminnallinen oppiminenitsesäätelyntaidotkyytiempatiavuorovaikutusryhmä toimivaksi -kirjaalkuopetuspositiivinen pedagogiikkaesiopetuspositiivinen kasvatuskirja-arviotarviovinkkipankkiliikuntaneurokirjovahvuusopetusopen kirjablogipalautuminenerityisopetusneurokirjon oppilaskeskittymiskykyammattikirjallisuusopetustyöläsnäolotaidotkukoistava kasvatushyvinvointikoulutuksethyvinvointitaidotitsesäätelyarvontaharjoitukset

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.