Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Jokaisen opettajan tai ryhmänjohtajan voimateos

Olen luokanopettajana huomannut, kuinka ryhmää ei voi jättää ajelehtimaan itsekseen ja vaan toivoa, että siitä muodostuisi kuin ihmeen kaupalla kiva ja toimiva.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Anna Ahonen - 30.9.2022

Näistä merkeistä havaitset, ovatko luokkasi oppilaat yli- vai alivirittyneitä

Optimaalinen vireystila merkitsee kouluarjessa aktiivisia, kiinnostuneita ja läsnä olevia oppilaita. Miten voit tunnistaa luokassasi ali- tai ylivireystiloja?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 19.9.2022

Luokkaa ei tarvitse "ottaa haltuun" - sen voi virittää!

Uskon vakaasti siihen, että oppitunnin alku määrittelee koko tunnin ja joskus koko päivän kulun, ja siksi kiinnitän itse paljon huomiota juuri siihen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 15.9.2022

SYYSARVONTA JÄSENILLE! Arvioi sivullamme tuote ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 112 euron arvoisen lastenkirjakirjapaketin

Kansainvälinen lukutaitopäivän 8.9. kunniaksi laitamme pystyyn arvonnan Opettajan Tietopalvelun jäsenille, jossa voi voittaa HUIKEAN SATUKIRJAPAKETIN.

Lue lisää...

6.9.2022

Opi luonteenvahvuuksista ja luonteenvahvuuskasvatuksen saloista

Luonteenvahvuudet ovat merkityksellisiä lasten sekä nuorten elämän kannalta, jotta jokainen saa mahdollisuuden pärjätä yhä muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eeva Bäckström - 5.9.2022

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

toiminnallinen oppiminenhyvinvointikehittyminenliikuntaesiopetusitsesäätelyvinkkipankkityöhyvinvointihuomaa hyvätunnetaidotammattikirjatkohtaamisen taidotopettajan työopetusmenetelmätaitoharjoittelukyytiempatiavuorovaikutustaidotkirja-arviotkirjavinkitryhmäyttäminenneurokirjoopetustyövireystilat luokassaoppiminenharjoituksetpositiivinen kasvatusryhmämotivaatiopsykologialäsnäolotaidotitsesäätelyntaidotluonteenvahvuudetpositiivisen psykologian voimavinkitmaltti ja sinnihyvinvointitaidotpalautuminenkoulutuksetvuorovaikutusvahvuusopetusvahvuudetkeskittymiskykyalkuopetusryhmä toimivaksi -kirjajäsenemme kertoopositiivinen pedagogiikkaneurokirjon oppilastunnesäätelypalautekukoistava kasvatusarvioonnistuminentiimityöoppilaiden hyvinvointiopen kirjablogi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.