Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "opetusmenetelmä"

Teematarinoilla intoa ja uusia ideoita oppimiseen

Heti alun teoriaosuudessa käy selville, miten monipuolista teematarinatyöskentely voi olla. Lyhyesti tiivistettynä teematarinatyöskentelyssä opettajalla on raamit, joihin oppilaat luovat omat tarinansa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jenni Mäkinen - 19.4.2023

Vahvuuksille perustuvia reittejä rakentamassa

Oppilaani opettivat minulle sen, mikä voima on omalla innostuksella, aitoudella ja uskolla ihmiseen - sillä, että työtään tekee kokosydämisesti.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Sanna Wenström - 7.4.2022

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

keskittymiskykyammattikirjatalkuopetusonnistuminenryhmäoppilaiden hyvinvointiopetustyöharjoituksetpositiivisen psykologian voimakukoistava kasvatusryhmä toimivaksi -kirjatyöhyvinvointitiimityöhuomaa hyvämaltti ja sinnipalautetunnesäätelyvireystilat luokassaneurokirjokohtaamisen taidotneurokirjon oppilaskyytikehittyminenvahvuudetpositiivinen pedagogiikkapalautuminenhyvinvointitaidotkirja-arviotkoulutuksetvahvuusopetusluonteenvahvuudetempatiaitsesäätelyhyvinvointimotivaatiopsykologialiikuntavinkkipankkivuorovaikutustaidotitsesäätelyntaidottoiminnallinen oppiminenpositiivinen kasvatusarviokirjavinkitopettajan työjäsenemme kertooopetusmenetelmäoppiminenvuorovaikutustaitoharjoitteluopen kirjablogiläsnäolotaidotesiopetustunnetaidotvinkitryhmäyttäminen

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.