Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Saavatko opettajan tunteet näkyä?

Opettajanakin voin sanoa, jos minulla on huono startti päivään ja näytänkin siltä, etten ole nukkunut silmäystäkään. Samalla annan oppilaille mahdollisuuden osoittaa myötätuntoa ja kenties jopa lohdutusta minua kohtaan. Sekin on tärkeää.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Katja Sutela - 21.1.2022

"Ammatillinen kehittyminen tekee minusta paremman työkaverin, opettajan ja kasvattajan", sanoo jäsenemme Nina

"Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. On upeaa, että aina voi kehittyä ja kehittää oma työtään", sanoo jäsenemme Nina.

Lue lisää...

18.1.2022

"Hervoton naurukohtaus kahvitauolla antaa voimaa ja iloa työntekoon", kertoo jäsenemme Ida-Maria

Työkaverit ovat ehdottomasti tärkein voimavara opettaja Ida-Maria Sillanpäälle. "Työkaverit auttavat jaksamaan raskainakin päivinä", hän kertoo.

Lue lisää...

18.1.2022

Suomen innostavin etätapahtuma Kyyti2022 kokoaa opettajat taas yhteen

Kiittävää palautetta vuonna 2021 kerännyt Kyyti-tapahtuma syntyi vahingossa, korona-ajan oikkuna. Tarkoitus oli järjestää vain vähän isompi etätapahtuma Freeed.com-palvelun kasvavalle opettajayhteisölle. Tuloksena oli suuren suosion kerännyt Veso-tapahtuma, joka löysi heti paikkansa Suomen tapahtumakartalta.

Lue lisää...

17.1.2022

Vaikka suhde oppilaisiin on ammatillinen, voi se kuitenkin olla välittävä

Kohtaamisen tärkeydestä puhutaan väsymykseen asti, mutta kukaan ei ole ehkä kertonut sitä, miten olla kohtaava opettaja - sellainen joka näkee jokaisen oppilaan. Näkyväksi tekemisen taito vastaa tähän jakamalla opetusalan niin sanottua hiljaista tietoa.

Lue lisää...

14.1.2022

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

arvontatyöhyvinvointitiimityömaltti ja sinniläsnäolotaidotkukoistava kasvatusammattikirjallisuusneurokirjoonnistuminenvahvuudetkohtaamisen taidottunnesäätelypositiivinen pedagogiikkaalkuopetusammattikirjattunnetaidotopetusmenetelmäpositiivinen kasvatushuomaa hyvähyvinvointitaidotarviomotivaatiopsykologiajäsenemme kertookyytikoulutuksetpositiivisen psykologian voimaerityisopetusvireystilat luokassavahvuusopetusryhmäluonteenvahvuudetpalautuminenryhmä toimivaksi -kirjaempatiakirjavinkitvinkkipankkiitsesäätelyntaidotpalauteitsesäätelyvuorovaikutusharjoituksetopettajan tietopalvelun jäsenyysoppiminenjaksaminenkeskittymiskykyhyvinvointiopen kirjablogitaitoharjoitteluryhmäyttäminenkirja-arviotkehittyminenvinkitopettajan työtoiminnallinen oppiminenopetustyöoppilaiden hyvinvointineurokirjon oppilasesiopetusliikuntavuorovaikutustaidot

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.