Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Opettajan ammatissa teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä

Opettajan Tietopalvelussa uutuuskirjoista saa tiedon ensimmäisten joukossa ja kirjoihin voi tutustua kattavien kuvausten avulla. Opettajan Tietopalvelu antaa eväitä onnistumiseen!

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 17.8.2021

Kirja-arviot

Vanhoilla sivuillamme oli osio nimeltä Open kirjablogi. Löydät vanhat kirja-arviot nyt täältä. Uudet kirja-arviot tulevat artikkeleina jatkossa ja ovat löydettävissä "kirja-arviot"-tägillä.

Lue lisää...

16.8.2021

Itsesäätelyn taidot ovat elämäntaitoja, joita jokainen lapsi tarvitsee

Itsesäätelyn taito vaikuttaa kaikkeen: sosiaalisiin suhteisiin, oppimiseen, käsitykseen itsestä sekä myöhemmin menestymiseen työelämässä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 11.8.2021

Toiminnallisuuden lisääminen opetukseen takaa ikimuistoisia oppimishetkiä

Liikkuvan lapsen mieli on vastaanottavaisempi uusille asioille ja keskittymiskykyä istumis- ja kynätuokioihin on paljon enemmän pienen liikkumishetken jälkeen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 11.8.2021

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

kehittyminenonnistuminenvahvuudettiimityövireystilat luokassaharjoituksetitsesäätelykirja-arviotopettajan tietopalvelun jäsenyysryhmä toimivaksi -kirjapositiivisen psykologian voimavuorovaikutushyvinvointivinkittoiminnallinen oppiminenpalautuminenkirjavinkitoppilaiden hyvinvointivinkkipankkineurokirjon oppilasesiopetuskyytitunnesäätelyhuomaa hyväopettajan työammattikirjatluonteenvahvuudetarvontapalautevuorovaikutustaidotkoulutuksettaitoharjoittelutunnetaidotkukoistava kasvatusarviohyvinvointitaidotmotivaatiopsykologiakeskittymiskykyläsnäolotaidotryhmäpositiivinen pedagogiikkavahvuusopetusopetustyöpositiivinen kasvatusitsesäätelyntaidotliikuntaoppiminenjaksaminenmaltti ja sinniammattikirjallisuusalkuopetusneurokirjoopetusmenetelmätyöhyvinvointiryhmäyttäminenkohtaamisen taidotopen kirjablogiempatiaerityisopetusjäsenemme kertoo

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.